social fb social inst social yt

mylostentes


XAGORARI ASFALEIES

Πάει για μοναδικό αήττητο ρεκόρ ο Μανδραϊκός, 6-0 τον Ηρακλή Ελευσίνας

Πάει για μοναδικό αήττητο ρεκόρ ο Μανδραϊκός, 6-0 τον Ηρακλή Ελευσίνας

 Μπροστά στον κόσμο του ο πρωτοπόρος Μανδραϊκός πανηγύρισε την κατάκτηση του πρωταθλήματος, στο τελευταίο εντός έδρας ματς για την αγωνιστική περίοδο, με τη φιλοδοξία ότι νέο ραντεβού θα δώσει ο σύλλογος σε αυτό το γήπεδο για τα μπαράζ ανόδου της Γ' Εθνικής.

Η ομάδα του Άκη Τζουμερκιώτη σάρωσε με 6-0 τη νεανική ομάδα του Ηρακλή Ελευσίνας και επιδιώκει την τελευταία αγωνιστική την Κυριακή στην Γκορυτσά στο ματς με τον Πυρρίχιο να ολοκληρώσει αήττητος το φετινό πρωτάθλημα, που σε συνδυασμό και με το περισνό αήττητο πρωτάθλημα στη Β' Κατηγορία, θα είναι η μοναδική ομάδα στη Δυτική Αττική, που θα έχει πετύχει κάτι τέτοιο και στις δύο διοργανώσεις της Ένωσης. 

Δύο γκολ για τους νικητές σημείωσαν οι Λελούδας(11', 49') και Πετσίτης(53', 55') και από ένα οι  Λογοθέτης Α.(21') και Στίσι(65'). 

Διαιτήτευσε ο Μανούρας.  
ΜΑΝΔΡΑΪΚΟΣ: Τσαπουρνής, Λογοθέτης Α., Φραγκόπουλος, Λογοθέτης Φ., Παντίδος,Καλικαντής(56' Γεωργιάδης), Γιουκαρής, Λελούδας(64' Χαλκίδης), Γκαβζίδης(56' Βούκα), Πετσίτης(56' Στίσι), Πασαλίδης. 

ΗΡΑΚΛΗΣ: Πεπονής, Μαρινόπουλος, Πούπου, Πουρής(85' Παροτσίδης), Μυλούλης(66' Παπασταματίου), Γκόρος, Τσακουρίδης(85' Βόγγλης), Ζαχαριάδης(31' λ.τρ. Γιοβάνοβιτς), Μουκάι, Ζίου(85' Γούτσιος), Μαγγανάς. 


Σχετικά άρθρα

Συνεχίζει την αήττητη πορεία του ο πρωτοπόρος Ατρόμητος Ελευσίνας, 5-1 τον Πανλιοσιακό

Τέλος από τον Ακράτητο ο Οδυσσέας Μυλούλης

Δεκτή η παραίτηση Κατσάφαρου από τον Πυρρίχιο

contactW

© 2019 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35