social fb social inst social yt

mylostentes


XAGORARI ASFALEIES

ΑΟΑΔ: «Τις ιστορίες τις γράφουν οι παρέες»

ΑΟΑΔ: «Τις ιστορίες τις γράφουν οι παρέες»

Ανανεώσεων συνέχεια στον ΑΟΑΔ, όπου αποφάσισε να κρατήσει και για τη νέα περίοδο ποδοσφαιριστές που φέτος είχαν πολλά λεπτά συμμετοχής, είναι πλέον βασικά μέλη του ρόστερ και προέρχονται από τις Ακαδημίες του συλλόγου.

 

Ακολουθεί το σχετικό δελτίο τύπου:

 

«Βασχική αρχή του ΑΟΑΔ είναι τα παιδιά της Ακαδημίας να μαθαίνουν σωστά το ποδόσφαιρο, τις αρχές του, τι προάγει ο αθλητισμός και μέσα από συστηματική δουλειά να πετύχουμε τους στόχους μας, που δεν είναι μόνο να συμμετέχουν απλά, αλλά να εξελίσσονται και να πρωταγωνιστούν. 

 

Στην παραπάνω φωτογραφία βλέπουμε ζωντανό παράδειγμα πέντε παιδιά που έχουν περάσει από την ακαδημία της ομάδας του ΑΟΑΔ, γεννημένοι απο το 2001 μέχρι το 2004, πλέον αποτελούν αναπόσπαστο κομμάτι του βασικού κορμού, έχοντας όλοι πάνω από 1000 και πλέον λεπτά συμμετοχής. 

Τους ευχόμαστε τη νέα σεζόν να είναι υγιής και να πραγματοποιήσουν κάθε τους όνειρο. Η διοίκηση της ομάδας και προσωπικά ο Πρόεδρος Λευτέρης Λαβούτας και ο Γενικός Αρχηγός Ανδρέας Παπακωνσταντίνου θα είναι δίπλα τους».

 

ΦΩΤΟ: Από αριστερά στη φωτογραφία διακρίνονται ο γενικός αρχηγός Ανδρέας Παπακωνσταντίνου, Γιάννης Κατσίρης(2003), Γιάννης Μπουρίκος(2003), Μιχάλης Κορμπάκης(2001), Γουάτσον Εμπενίζερ(2003), ο Πρόεδρος του ΑΟΑΔ Λευτέρης Λαβούτας και ο Απόστολος Γκιουλάκης(2004).


contactW

© 2019 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35