social fb social inst social yt

mylostentes


XAGORARI ASFALEIES

Τέλης Μελάς: «Ο Αργοναύτης αξίζει να είναι ακόμα πιο ψηλά»

Τέλης Μελάς: «Ο Αργοναύτης αξίζει να είναι ακόμα πιο ψηλά»

 Μετά από δέκα χρόνια περιπλάνησης στη Β' Πειραιά, ένα από τα πιο ιστορικά σωματεία της ΕΠΣ Πειραιά, ο Αργοναύτης, επέστρεψε στην Α' Κατηγορία, μετά και τη μαθηματική κατάκτηση της ανόδου το Σάββατο στην εκτός έδρας νίκη του συλλόγου με 4-2 επί της ΑΕ Περάματος. 

Πρωτεργάτης σε αυτή την άνοδο είναι ένας από τους πιο πετυχημένους Πειραιώτες προπονητές, ο Τέλης Μελάς. Ο έμπειρος κόουτς μίλησε στο Soccerlive.gr και μας είπε:  

«Αξίζουν συγχαρητήρια οι ποδοσφαιριστές μας. Πάντα στο ποδόσφαιρο οι πρωταγωνιστές είναι εκείνοι και είναι δική τους επιτυχία αυτό που καταφέρανε. Φανήκαν συνεπέστατοι σε όλοι αυτή τη διαδρομή και ανταμείφθηκαν οι ίδιοι για τον κόπο τους και τη θυσία τους. Είχαμε καθ' όλη τη διάρκεια της σεζόν δίπλα μας και τη διοίκηση, η οποία μας στήριξε και χωρίς τη συμβολή της δεν θα είχαμε φτάσει μέχρι εδώ. Θέλω να ευχαριστήσω τους άμεσους συνεργάτες μου, τον βοηθό μου Γιώργο Ιωακείμ και τον προπονητή τερματοφυλάκων Βύρωνα Αθανασίου για την πολύτιμη συνεισφορά τους. Ο Αργοναύτης επέστρεψε μετά από χρόνια στην Α' Κατηγορία και πιστεύω ότι αξίζει να είναι ακόμα πιο ψηλά. Μένουν πλέον τρία παιχνίδια, στα οποία θα παρουσιαστούμε εξίσου σοβαροί και θα παίξουμε για την ιστορία μας». 

 

*  Η διοίκηση του Αργοναύτη θέλει να ευχαριστήσει δημόσια, τούς ανθρώπους της επίσημης διοίκηση της Α.Ε Περάματος για την φιλοξενία και για την έμπρακτη εξυπηρέτησή της, σε ένα πρόβλημα που προέκυψε για την ομαλή δείξαγωγή του αγώνα !!! Επίσης για το ευ αγωνίζεσθαι των ποδοσφαιριστών της, παρόλο την κρισιμότητα του παιχνιδιού!!! Ευχόμαστε καλή συνέχεια στο πρωτάθλημα!!! 

 


Σχετικά άρθρα

Πρώτη ανανέωση με Σερμάδι στον Περαμαϊκό

Θέμα Soccerlive: Επανέρχεται στην αγωνιστική δράση η Δόξα Πειραιά-Νέος προπονητής ο Γιάννης Καλαϊτζή

Τέλος από τους Νέους Αστέρια Δραπετσώνας ο Παύλος Πλαφαδέλλης

contactW

© 2019 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35