social fb social inst social yt

mylostentes


XAGORARI ASFALEIES

Παννεαπολικός: «Επιτέλους να αποβάλουμε τους τραμπουκισμούς από το πειραϊκό ποδόσφαιρο»

Παννεαπολικός: «Επιτέλους να αποβάλουμε τους τραμπουκισμούς από το πειραϊκό ποδόσφαιρο»

 Από το ΔΣ του Παννεαπολικού λάβαμε το παρακάτω δελτίο τύπου:

 

«Σύσσωμη η 15μελής  Δίοικηση του Παννεαπολικού,παρότι δεν έχει ασχοληθεί ουδέποτε με ανακοίνωσει άλλης ομάδος ( μιας και πιστεύουμε ότι το δικαίωμα στο λόγο τον έχουν όλοι) ,υποχρεούμαστε για λόγους διαφάνειας και αληθηνών γεγονότων να ενημερώσουμε το φίλαθλο κοινό για το τι πραγματικά έγινε στο χθεσινό παιχνίδι.

1)      Αφού λένε ότι δεν έχουν κάνει τίποτα γιατί δεν ανεβάζουν το βίντεο του αγώνα με ήχο έτσι ώστε να ακούγονται αυτά τα οποία λένε  από την αρχή του αγώνα στους διαιτητές ? Τους έβριζαν συνέχεια με ακατανόμαστες βρισιές και τους αποκαλούσαν γύφτους ,τσιγγάνους ,Πακιστανούς και διάφορους άλλους χαρακτηρισμούς. Τους  απειλούσαν μάλιστα λέγοντας  ότι ξέρουμε που μένετε και θα έρθουμε να σας γα……ε εσάς και τις οικογένειες σας. Για αυτό το λόγο  και επειδή ένιωσαν ότι απειλούνται ( μιας και οι κερκίδες στο γήπεδο του Ρέντη είναι κοντά στον αγωνιστικό χώρο)  διέκοψαν το παιχνίδι στις αρχές του δευτέρου ημιχρόνου και φώναξαν την αστυνομία και κατανόμασαν μάλιστα  και συγκεκριμένο άτομο ( Π.Ζ) το οποίο έχει τιμωρηθεί  πολλές φορές  στο Πειραϊκό ποδόσφαιρο για την συμπεριφορά του ( μάλιστα είναι τιμωρημένος αυτήν την εποχή με 15 αγωνιστικές από τους αγωνιστικούς χώρους) .Ο συγκεκριμένος μόλις έμαθε ότι ειδοποιήθηκε η αστυνομία έφυγε από το γήπεδο και ξαναεμφανίστηκε με άλλη περιβολή όταν έφυγε η αστυνομία και συνέχισε το θεάρεστο έργο του μαζί με τους υπόλοιπους να βρίζουν και να απειλούν τους διαιτητές μη σεβούμενοι ούτε τα γυναίκες ούτε τα παιδιά που υπήρχαν στο γήπεδο. Και δεν υπάρχουν καλύτεροι μάρτυρες από τους παίκτες των Αστεριών Δραπετσώνας που τους φώναζαν να σκάσουν  γιατί τους έχουν εκνευρίσει και δεν βοηθάει αυτό την ομάδα τους. Και το αποκορύφωμα όλων είναι η αποχώρηση τους από το γήπεδο ( μετά από εντολή παράγοντα τους) .Ο αρχηγός τους έβγαλε το περιβραχιόνιο από το χέρι του και βρίζοντας θεούς και δαίμονες και την ΕΠΣΠ  προέτρεψε και τους υπολοίπους να αποχωρήσουν. Μόλις έφτασαν στην πόρτα εξόδου σταμάτησαν και ξαναγύρισαν πίσω λέγοντας ότι αποφάσισαν να συνεχίσουν . Ένα θέατρο του παραλόγου δηλαδή.

2)      Με την επίτευξη του δεύτερου τέρματος τους  πέταξαν μπουκάλια στον επόπτη Παρισσσόπουλο με αποτέλεσμα ένα από αυτά να τον βρει στο κεφάλι, λέγοντας του μάλιστα θα σε γαμ….ε Πακιστανέ θα σου βάλουμε το σημαιάκι στον κώλο δεν φεύγεται από εδώ αν δεν κερδίσουμε.

3)      Α) Όσο αφορά το αγωνιστικό κομμάτι , το οποίο θα έπρεπε να ήταν αυτό που μας απασχολεί, ότι λένε είναι σενάρια επιστημονικής φαντασίας. Μας θυμίζει την παροιμία Φωνάζει ο Κλέφτης να φοβηθεί ο ΝΟΙΚΟΚΥΡΗΣ. Μας ακυρώνεται πεντακάθαρο γκολ στο ημίχρονο και αντί να πάμε με 3-0 στα αποδυτήρια πήγαμε με το φτωχό 2-0 . Κάτι που παρέλειψαν επιμελώς να αναφέρουν στην ανακοίνωση τους.

Β) Τους δίνεται ένα πέναλτι μετά από ώρα και ενώ δεν έχει διαμαρτυρηθεί κανείς ποδοσφαιριστής στους . Ένα πέναλτι που είδε μόνο ο επόπτης και το ανέφερε αφού είχαν περάσει δυο τρεις φάσεις.

Γ) Ισχυρίζονται ότι τους ακυρώθηκε γκόλ ενώ στην πραγματικότητα τρεις ποδοσφαιριστές τους είναι σε εμφανή θέση οφσαϊντ και πίνουν καφεδάκι.

Δ) Στη φάση που ο τερματοφύλακας της ομάδας μας απεκρούει την μπάλλα και εν συνεχεία χτυπάει στο δοκάρι και εμφανώς έξω από την γραμμή ευτυχώς που υπάρχει το βίντεο του αγώνα για να τους διαψεύσει.

Ε) Εάν έχουν απορία για τον ποδοσφαιριστή τους Χ. Οστά τι έγινε και αποβλήθηκε μπορούν να ρωτήσουν τους αθλητές τους μιας και η ροχάλα που έριξε στον επόπτη πρέπει να έχει βρει και εκείνους.

Κλείνοντας πρέπει να επικροτήσουμε τους ποδοσφαιριστές των Αστεριών Δραπετσώνας που είχαν το θάρρος να φωνάζουν ‘’σκάστε μας έχετε εκνευρίσει’’.

Πρέπει επιτέλους οι τραμπουκισμοί και όσοι τους δημιουργούν να αποβληθούν από το Πειραϊκο ποδόσφαιρο». 


contactW

© 2019 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35