social fb social inst social yt

mylostentes


XAGORARI ASFALEIES

ΑΟ Καστέλλας- Άνω Νεάπολη 0-0 και όλα ανοιχτά για την άνοδο

ΑΟ Καστέλλας- Άνω Νεάπολη 0-0 και όλα ανοιχτά για την άνοδο

Γράφει ο Θάνος Λογοθέτης 

 Πολύ ωραίο παιχνίδι παρακολουθήσαμε στο γήπεδο της Χαραυγής ανάμεσα στον ΑΟ ΚΑΣΤΕΛΛΑΣ και την ΑΝΩ ΝΕΑΠΟΛΗ για την πρώτη αγωνιστική των play off της Γ' κατηγορίας της ΕΠΣΠ με τελικό αποτέλεσμα την (δίκαιη) "λευκή" ισοπαλία που αφήνει τα πάντα ανοιχτά για την συνέχεια... Στο πρώτο ημίχρονο μπήκαν πιο δυνατά οι τυπικά φιλοξενούμενοι που έχασαν τεράστια ευκαιρία να ανοίξουν το σκορ όταν κεφαλιά του Βασιλάρη από το ύψος της περιοχής αποκρούστηκε πάνω στη γραμμή της εστίας του τερματοφύλακα Κουλούρη από αντίπαλους αμυντικούς. Μετά το πρώτο 20λεπτο οι "γηπεδούχοι" ανέβασαν αισθητά την απόδοσή τους και ισορρόπησαν το παιχνίδι. Μάλιστα στο 25' απείλησαν με τον Ορφανίδη που μπήκε εντυπωσιακά στην περιοχή του τερματοφύλακα Κουλικούρδη, αλλά άργησε χαρακτηριστικά να εκτελέσει και ο πορτιέρο τον πρόλαβε... Στο Β' ημίχρονο ο ρυθμός ήταν καταιγιστικός και η μπάλα πήγαινε "πάνω κάτω", χωρίς όμως να δημιουργούνται οι μεγάλες ευκαιρίες μπροστά στις δύο εστίες. Στο 57' έγινε εν πολλοίς η φάση που έκρινε το παιχνίδι. Καταλογίστηκε πέναλτι εις βάρος του ΑΟ ΚΑΣΤΕΛΛΑΣ σε χέρι του Γκότση μέσα στην περιοχή των γηπεδούχων και την εκτέλεσή του ανέλαβε ο Χατζηκωστής. Όμως ο MVP του αγώνα Κουλούρης απέκρουσε εντυπωσιακά. Ήταν ίσως η πιο δύσκολη και θεαματική απόκρουση πέναλτι που είδαμε στα γήπεδα την τρέχουσα αγωνιστική σεζόν! Στο 59' είχαμε μια συμπλοκή μεταξύ Δαρείου και Τσιάκου με συνέπεια να αποβληθούν ο πρώτος με απ' ευθείας κόκκινη και ο δεύτερος με δεύτερη κίτρινη κάρτα... Στη συνέχεια οι παίκτες της ΑΝΩ ΝΕΑΠΟΛΗΣ πίεσαν ασφυκτικά, αλλά τις μεγαλύτερες ευκαιρίες τις έχασε η ΚΑΣΤΕΛΛΑ. Στο 80' ο Σιδέρης σούταρε δυνατά έξω από την αντίπαλη περιοχή και απέκρουσε εντυπωσιακά σε κόρνερ ο τερματοφύλακας Κουλικούρδης, ενώ στο 89' ο νεοεισελθών Κακουράκης απείλησε για τελευταία φορά για τους τυπικά γηπεδούχους. Αλλά την τελευταία μεγάλη φάση την έκαναν στο 95' οι φιλοξενούμενοι όταν ο Χατζηκωστής εκτέλεσε φάουλ και ο Κουλούρης έκανε νέα φανταστική απόκρουση σε κόρνερ, και αφού προηγουμένως η μπάλα βρήκε και στο δοκάρι! 

Οι συνθέσεις των ομάδων:

ΑΟ ΚΑΣΤΕΛΛΑΣ (Παναγιώτης Κωστής): Κουλούρης, Μαδούρης, Δεμερούτης, Γκότσης, Ορφανίδης, Γλυκοφρύδης, Σιδέρης, Δημητρέλης (89' Κακουράκης), Σουέντ (89' Μουραντιάν), Τσιάκας, Μανδρώνης (67' Γκόργκι, 95' Βασιλειάδης).

ΑΝΩ ΝΕΑΠΟΛΗ (Νίκος Αντωνιάδης): Κουλικούρδης, Καψαμπέλης, Πάχος Μ. (74' Καφαταρίδης), Ομέρι, Χατζηκωστής, Βασιλάρης, Καλαντζίδης, Περικλείδης (67' Λύρος), Ανδρεάτος, Συναδινός, Δαρείου Τον αγώνα διαιτήτευσε ο Βασίλης Γεωργόπουλος με βοηθούς τους Χρήστο Μπόλλα και Γιάννη Λυτρίβη, ενώ παρατηρητής του αγώνα ήταν ο κύριος Στέλιος Ξενάκης και γιατρός ο Άγγελος Μαρτάκης...


Σχετικά άρθρα

Έβγαλε ψυχή ενόψει μπαράζ η Αναγέννηση Μοσχάτου, 2-1 στο 93' με ανατροπή τον Ίκαρο Καλλιθέας

Με ζωντανή κάλυψη αύριο(7/2) ο ημιτελικός Κυπέλλου ΑΟ Καραβάς- Ατρόμητος Πειραιά)

Τα πλήρη αποτελέσματα στα πειραϊκά πρωταθλήματα(2-3/12)

contactW

© 2019 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35