social fb social inst social yt

mylostentes


XAGORARI ASFALEIES

Τεράστιο «διπλό» το ηρωικό Χαϊδάρι με ανατροπή στα Ζωνιανά (1-2)!

Τεράστιο «διπλό» το ηρωικό Χαϊδάρι με ανατροπή στα Ζωνιανά (1-2)!

Μεγάλη νίκη, από εκείνες που οδηγούν σε επίτευξη στόχων, πέτυχε σήμερα (3/12) μακριά από την έδρα του το Χαϊδάρι, ρεφάροντας παράλληλα για κάποια από τις απώλειες που είχε υποστεί τις προηγούμενες αγωνιστικές ως γηπεδούχο.

Σε ένα γήπεδο, όπως αυτό των Ζωνιανών, το οποίο έφερνε κακές αναμνήσεις από την τελευταία αγωνιστική υποχρέωση της περσινής σεζόν στα μπαράζ ανόδου, οι κυανέρυθροι πέτυχαν μεγάλη ανατροπή στο τελευταίο δεκάλεπτο και επικράτησαν με 2-1 απέναντι στον Ερμή, που υπέστη ήττα «μαχαιριά» στην προσπάθειά του να προσεγγίσει ξανά τις θέσεις της σωτηρίας στον 4ο όμιλο της Γ' Εθνικής. Η επιτυχία τους, μαλιστα, αποκτά ακόμη μεγαλύτερη αξία, αν συνυπολογίσει κανείς πως δεν είχαν στη διάθεσή τους έξι βασικά στελέχη τους (Μπέλερης, Ζίζηλας, Μουκίδης, Μέξης, Γιαννακόπουλος, Καλογερόπουλος)!

Οι γηπεδούχοι προηγήθηκαν στο 35ο λεπτό με δυνατό σουτ του Λίτσκα μετά από σέντρα του Γεμιστού (1-0), όμως οι φιλοξενούμενοι πίστεψαν στο θετικό αποτέλεσμα, το διεκδίκησαν και ανταμείφθηκαν για τους κόπους τους! Η ισοφάριση ήρθε στο 80ο λεπτό με δυνατό σουτ του Αργυρίου μετά από ασίστ του Αννιτσάκη (1-1), ενώ στο 87' ο σκόρερ του πρώτου γκολ ανατράπηκε από τον Χρήστου, με τον διαιτητή Μισαηλίδη να δείχνει την άσπρη βούλα, αποβάλοντας συγχρόνως τον γκολκίπερ των πράσινων. Ο Ματέα εκτέλεσε εύστοχα το πέναλτι στο 89' και έκανε το 1-2 μέσα σε ξέφρενους πανηγυρισμούς από πλευράς Χαϊδαρίου! Παρά την πίεση στα τελευταία λεπτά, ο Ερμής δεν μπόρεσε να επανέλθει, με την ομάδα του Γ. Σιλεβίστα να παίρνει το πολύτιμο «τρίποντο»!

Θα πρέπει να αναφερθεί ότι από πλευράς γηπεδούχων εκφράστηκαν έντονα παράπονα για τη διαιτησία του Μισαηλίδη. Οι άνθρωποι του Ερμή υποστηρίζουν πως στη φάση του πέναλτι είχε προηγηθεί επιθετικό φάουλ του Αργυρίου πάνω στον Χρήστου, ενώ στο 91' ζήτησαν πέναλτι, ισχυριζόμενοι πως η μπάλα χτύπησε στο χέρι του Τσιούλου σε προσπάθεια των πράσινων.

Διαιτητές: Μισαηλίδης, Μαυρεδάκης-Τίκας (Χανίων)

ΕΡΜΗΣ ΖΩΝΙΑΝΩΝ (Μηνάς Πίτσος): Χρήστου, Γεμιστός, Ζερβός (88' Δεσποτόπουλος), Μπαμπουλάκης, Σαρρής, Πλιάτσικας, Βιτώρος (78' Ρουιζίνιο), Κεφαλούκος, Λίτσκας (62' Κουκούλης), Σκουτέλης, Κωστάκης

ΧΑΪΔΑΡΙ (Γιάννης Σιλεβίστας): Ανδριόλας, Δάρρας, Ρόπας, Αννιτσάκης, Ερρίκος, Τσιούλος, Τσεμπερίδης (76' Δραμής (94' Αρβανιτάκης)), Πολίτης, Γκρέμπι, Αποστολόπουλος (46' Ματέα), Αργυρίου.

 


contactW

© 2019 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35