social fb social inst social yt

mylostentes


XAGORARI ASFALEIES

Αποθεώνει Ζίζηλα ο ΑΟ Χαϊδαρίου - «Περήφανοι που σε είχαμε στην ομάδα μας»

Αποθεώνει Ζίζηλα ο ΑΟ Χαϊδαρίου - «Περήφανοι που σε είχαμε στην ομάδα μας»

Η μακρά ποδοσφαιρική διαδρομή του Παναγιώτη Ζίζηλα ολοκληρώθηκε χθες, 28 Απριλίου του 2024, στην αναμέτρηση με την Επισκοπή (2-0) για την 34η αγωνιστική.

Ο πολύπειρος αμυντικός... κρεμάει τα παπούτσια του μετά από μία τριετία γεμάτη επιτυχίες στον ΑΟ Χαϊδαρίου, στις τάξεις του οποίου έχουν μόνο όμορφες αναμνήσεις από την παρουσία του. Ενδεικτική είναι η ανακοίνωση των κυανέρυθρων, στην οποία γίνεται μνεία στην προσφορά του, αλλά και στο ήθος με το οποίο αγωνίστηκε ο αρχηγός. Μάλιστα, ο συντάκτης της ανακοίνωσης αποφεύγει να πει το «αντίο» στον «Ζιζού», αφήνοντας επί της ουσίας ανοιχτό το ενδεχόμενο παραμονής του στην ομάδα από άλλο πόστο. Η σχετική ανακοίνωση, όπως δημοσιεύτηκε στην επίσημη ιστοσελίδα της ομάδας των δυτικών προαστίων, αναφέρει:

«Tέλος σε μια μεγάλη ποδοσφαιρική καριέρα 25 χρόνων έβαλε χτες 28/4/2024 στον αγώνα με την Επισκοπή, που έδωσε την παραμονή στην ομάδα μας, ο αρχηγός μας Παναγιώτης Ζίζηλας.

Οι στιγμές που ζήσαμε αυτά τα 3 χρόνια που είχαμε την τιμή να φορέσει ο 'Ζιζού' τη φανέλα του Χαϊδαρίου, τιμώντας το σύλλογο με το περιβραχιόνιου του Αρχηγού θα μείνουν για πάντα χαραγμένες στις μνήμες όλων. Το ήθος του και ο χαρακτήρας του κόσμησαν όλα αυτά τα χρόνια το Ελληνικό ποδόσφαιρο, αισθανόμαστε το λιγότερο τυχεροί που τον είχαμε στην ομάδα μας και ακόμα περισσότερο περήφανοι που αποφάσισε να ολοκληρώσει την τόσο επιτυχημένη καριέρα του με τα χρώματα της ομάδας μας.

Στην πρώτη του σεζόν στο Χαϊδάρι χάθηκε το πρωτάθλημα στην ισοβαθμία με το Χαλάνδρι, στη δεύτερη σεζόν πανηγυρίσαμε το πιο συναρπαστικό ίσως πρωτάθλημα των τελευταίων ετών στο μπαράζ της Νέας Ιωνίας κόντρα στον Μικρασιατικό και στη συνέχεια την άνοδο στη Γ' Εθνική, ενώ η τελευταία χρονιά επιφύλασσε την εξασφάλιση της παραμονής στη Γ' Εθνική.

Φόρεσε συνολικά τη φανέλα της ομάδας μας 78 φορές, πετυχαίνοντας 2 γκολ.

Όλοι στην οικογένεια του Χαϊδαρίου ευχόμαστε τα καλύτερα στον Αρχηγό μας, καθώς και στην οικογένειά του και σίγουρα δεν λέμε αντίο!

Ζιζού ψυχάρα για πάντα Χαϊδαράρα».

 


contactW

© 2019 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35