social fb social inst social yt

mylostentes


XAGORARI ASFALEIES

«Σάλπαρε» για την άνοδο η Νέα Ιωνία με «διπλό» στο Ρέθυμνο (0-1)!

«Σάλπαρε» για την άνοδο η Νέα Ιωνία με «διπλό» στο Ρέθυμνο (0-1)!

Με το... πόδι στο γκάζι προχωράει η Νέα Ιωνία και είναι αποφασισμένη να το αφήσει αφού πρώτα πετύχει τον τρίτο και... φαρμακερό στόχο της σεζόν!

Στο πλαίσιο της 2ης αγωνιστικής η ομάδα του Ι. Σταυριανού πέρασε νικηφόρα από το γήπεδο της Σοχώρας, όπου επικράτησε με 1-0 του Ρεθυμνιακού, κάνοντας άλλο ένα αποφασιστικό βήμα για την επιστροφή στις εθνικές κατηγορίες! Μετά τη νίκη επί του Καραβά στην πρεμιέρα της διαδικασίας, οι κυανοκίτρινοι «ζευγαρώνουν» τις επιτυχίες τους, οδηγούν την κούρσα και... αγγίζουν τον μεγάλο σκοπό!

Το γκολ που έκρινε το ματς σημειώθηκε στο 68ο λεπτό, όταν ο Πλατέλλας εκτέλεσε φάουλ με σέντρα, ο Κωνσταντίνου κινήθηκε στην πορεία της μπάλας για την κεφαλιά, εκείνη βρήκε στο κεφάλι του Χαλκιαδάκη και αιφνιδίασε τον Α. Κελαϊδή για να καταλήξει στα δίχτυα της εστίας του για το 0-1!

Κατά τα άλλα, έγινε ένα ωραίο παιχνίδι, με πολύ καλό ρυθμό και με τις δύο ομάδες να διεκδικούν επί ίσους όροις το νικηφόρο αποτέλεσμα. Σε μία από τις σημαντικές τους στιγμές, οι γηπεδούχοι πλησίασαν το γκολ στο 31ο λεπτό, όταν ο Ε. Σωπασής έκλεψε την μπάλα και σούταρε από πλάγια θέση, όμως ο Μπαλασάκης απέκρουσε με τα πόδια, ενώ ο άσος του Ρεθυμνιακού είχε δυνατότητα και για πάσα στον αμαρκάριστο Ερ. Ματαραγκάσι. Στο 36' οι Ματαραγκάσι και Ξεπαπαδάκης συνδυάστηκαν, με το σουτ του πρώτου να περνάει ελάχιστα άουτ, ενώ στο 67' η μπάλα έφυγε μόλις άουτ από την κεφαλιά του Αλέμη στο φάουλ που εκτέλεσε ο Αντωνόπουλος, στην καλύτερη στιγμή των φιλοξενούμενων πριν το γκολ της νίκης.

Διαιτητές: Τρίγκας, Μαυρεδάκης (Χανίων)-Μπουρίκας (Μεσσηνίας)

ΡΕΘΥΜΝΙΑΚΟΣ (Ανδρέας Τσουπάκης): Αντ. Κελαϊδής, Πρινιανάκης, Ι. Μαρής (88' Ρ. Χύσκο), Κώτσιος, Γεωργούλης, Π. Κλειδής (88' Τζουγανάκης), Χαλκιαδάκης, Α.Σ. Γαβαλάς (68' Απ. Γαβαλάς), Ερ. Ματαραγκάσι (75' Ι.Σ. Σηφακάκης), Ε. Σωπασής.

ΝΕΑ ΙΩΝΙΑ (Ισίδωρος Σταυριανός): Ευαγ. Μπαλασάκης, Ραυτόπουλος, Γερόλυμος, Αποστόλου, Αλέμης, Κωνσταντίνου, Φερναντίνιο (59' Αντωνόπουλος), Τζαμάι, Βεζιρτζόγλου (92' Μπάστας), Πλατέλλας (90' Ταβάρες), Μαρίνου (59' Σταύρου)

(Ανταπόκριση: Γιώργος Σταράς)

 


contactW

© 2019 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35