social fb social inst social yt

mylostentes


XAGORARI ASFALEIES

Βόμβα Πάπιου: Αποχωρώ το καλοκαίρι από τον Αστέρα Βάρης

Βόμβα Πάπιου: Αποχωρώ το καλοκαίρι από τον Αστέρα Βάρης

Δήλωση που θα συζητηθεί έκανε ο Δημήτρης Πάπιος ο οποίος βάζει τέλος σε κάθε του ανάμειξη με τον Αστέρα Βάρης από τη νέα σεζόν.

Ο ίδιος αφού εξήρε το εγκώμιο της ομάδας και της πορείας που πραγματοποίησε γνωστοποίησε την πρόθεση του να μην ασχοληθεί διοικητικά με το σύλλογο της Ανατολικης Αττικής από τη νέα σεζόν.

Η δήλωση του

Μια άκρως επιτυχημένη ποδοσφαιρική χρονιά έφτασε στο τέλος της. Μια χρονιά που έμελλε να είναι και ο δικός μου (επίλογος) στα δρώμενα του Αστέρα μας. Ο Αστέρας των 3Β έκανε και εφέτος μια εξαιρετική πορεία που η βαθμολογική του θέση τον αδικεί κατάφορα. Εύχομαι η καινούργια χρονιά, να είναι πολύ καλύτερη και ο Αστέρας μας να φτάσει στην κορυφή διότι το αξίζει! Συγχαρητήρια σε όλους όσους συνέβαλλαν στην επίτευξη των στόχων μας και κυρίως στον πρόεδρο και αντιπρόεδρο της ομάδας μας, τον προπονητή μας, κ. Γιώργο Καβάση, στους ποδοσφαιριστές μας και σε όλο το προπονητικό team. Ένα μεγάλο ευχαριστώ στους χορηγούς μας που πίστεψαν στις αξίες και στο ήθος της ομάδας μας. Εύχομαι σε όλη την οικογένεια του Κυανού Αστέρα Βάρης Καλό Πάσχα.


Σχετικά άρθρα

contactW

© 2019 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35