social fb social inst social yt

mylostentes


XAGORARI ASFALEIES

Τσιμπάκης: Τα μηνύματα είναι ενθαρρυντικά

Τσιμπάκης: Τα μηνύματα είναι ενθαρρυντικά

Χαμόγελα σκόρπισαν με την εμφάνισή τους οι Τράχωνες στο πρώτο τους φιλικό, ανεβάζοντας τις προσδοκίες ενόψει της νέας σεζόν στο πρωτάθλημα της Α' ΕΠΣΑ.

Η ομάδα του Αλίμου επιβλήθηκε με το εμφατικό 5-0 του Άρη Βούλας, έχοντας καλή παρουσία και στα δύο ημίχρονα. Με αφορμή το πρόσφατο τεστ, αλλά και για την πορεία της προετοιμασίας, μίλησε στο Soccerlive ο Αντώνης Τσιμπάκης, σημειώνοντας ότι τα μηνύματα είναι ενθαρρυντικά, όμως απαιτείται αρκετή δουλειά ακόμα. «Είμαι πολύ ευχαριστημένος από τα παιδιά, από την παρουσία και την προσπάθειά τους στην προετοιμασία, μέσα από την οποία προσπαθούμε να δούμε τα δυνατά μας σημεία, αλλά και τις αδυναμίες που υπάρχουν. Το πρωτεύον έχει να κάνει με την υγεία των ποδοσφαιριστών και, εν συνεχεία, να βγουν συμπεράσματα για την πορεία της προετοιμασιας τους, ώστε να διορθώνουμε πράγματα και να βλέπουμε σε τι κατάσταση βρίσκονται» σχολίασε ο έμπειρος προπονητής και πρόσθεσε: «Σίγουρα και στο πρώτο φιλικό βγήκαν αρκετά θετικά συμπεράσματα. Ουσιαστικά τα μηνύματα είναι ενθαρρυντικά, αλλά σίγουρα ως ομάδα χρειαζόμαστε πολλή δουλειά».

Το επόμενο φιλικό των κυανόλευκων είναι προγραμματισμένο για αύριο (24/8) στις 18:00 με αντίπαλο τη Δόξα Βύρωνος στην Εργάνη.

 


contactW

© 2019 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35