social fb social inst social yt

mylostentes


XAGORARI ASFALEIES

Δημιουργία ποδοσφαιρικής υπερδύναμης στην Καισαριανή! Ο Αστέρας Καισαριανής είναι γεγονός!

Δημιουργία ποδοσφαιρικής υπερδύναμης στην Καισαριανή! Ο Αστέρας Καισαριανής είναι γεγονός!

Οι ποδοσφαιρικές γειτονιές της Καισαριανής ενώνουν τις δυνάμεις τους για έναν κοινό, σπουδαίο σκοπό: τη δημιουργία μίας ομάδας που αφενός θα εκπροσωπήσει επάξια την πόλη στις κατηγορίες που πρέπει να βρίσκεται, αφετέρου θα δώσει τη δυνατότητα σε ποδοσφαιριστές της ευρύτερης περιοχής να αγωνιστούν σε υψηλό επίπεδο!

Οι άνθρωποι του Εθνικού Αστέρα, του Μικρασιατικού Αστέρα και του ΓΣ Καισαριανής συμφώνησαν πως είναι σαφώς περισσότερα από τα όποια αρνητικά, τα θετικά σημεία που θα προσφέρει ένα κοινό εγχείρημα, δηλαδή μία συγχώνευση των τριών ομάδων για την ίδρυση του σωματείου που θα αγωνιστεί φέτος στο Πρωτάθλημα της Α' ΕΠΣΑ ως «Αστέρας Καισαριανής». Μέσα στις επόμενες ημέρες πρόκειται να διευθετηθούν οι νομικές λεπτομέρειες της συνένωσης και ακολούθως θα έρθουν σε προτεραιότητα τα ζητήματα σε αγωνιστικό επίπεδο.

 Η ανακοινωση

ΣΥΝΕΧΙΖΟΥΜΕ ΕΝΩΜΕΝΟΙ!

Με μεγάλη χαρά ανακοινώνουμε ότι οι γενικές συνελεύσεις των Εθνικού Αστέρα, Μικρασιατικού και ΓΣ Καισαριανής, αποφασίσαμε τη συγχώνευση των ομάδων μας σε μια ενωμένη ομάδα με την ονομασία «ΑΣΤΕΡΑΣ ΚΑΙΣΑΡΙΑΝΗΣ». Οι τρεις ιστορικές και μεγαλύτερες ομάδες της πόλης μας ενώθηκαν σε μια ομάδα, σε μια ΜΕΓΑΛΗ ΟΜΑΔΑ!


Η ομάδα μας θα αγωνιστεί στο πρωτάθλημα της Α κατηγορίας της ΕΠΣΑ έχοντας όλες τις προϋποθέσεις για να πρωταγωνιστήσει και να προβιβαστεί στην Γ Εθνική Κατηγορία. Έχοντας ως εφαλτήριο το απώτερο ένδοξο αλλά και κοντινό παρελθόν των ομάδων μας, ευελπιστούμε να πραγματοποιήσουμε τα όνειρα των επιμέρους Διοικήσεων αλλά και γενικότερα των πολιτών όλης της αθλητικής Καισαριανής.
Με τη συγχώνευση κάνουμε ένα μεγάλο βήμα για την ανάδειξη του ποδοσφαίρου και του αθλητισμού γενικότερα της Καισαριανής. Κάνουμε και πάλι τους Καισαριανιώτες υπερήφανους. Όταν είμαστε ενωμένοι μπορούμε να καταφέρουμε πολλά! Η σύνθεση εξάλλου δημιουργεί τις επιτυχίες!

Ευχαριστούμε όλους όσοι συνέβαλαν σε αυτή την ιστορική στιγμή.
Το μεγαλύτερο και πιο ξεχωριστό ευχαριστώ οφείλουμε και αξίζει στον Δήμαρχο Καισαριανής Χρήστο Βοσκόπουλο που εμπνεύστηκε και στήριξε τις διαδικασίες των συγχωνεύσεων από την πρώτη στιγμή.

Τα καλύτερα βρίσκονται μπροστά μας!
Σας περιμένουμε όλες και όλους στο γήπεδο! Στον Αστέρα μας!

ΕΝΩΜΕΝΟΙ ΠΡΟΧΩΡΑΜΕ
!#togetherwestand


contactW

© 2019 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35