social fb social inst social yt

mylostentes


XAGORARI ASFALEIES

Άνετα οι Τράχωνες 3-0 την Αθηναϊδα

Άνετα οι Τράχωνες 3-0 την Αθηναϊδα

Μετά από δυο συνεχόμενες ισοπαλίες οι Τράχωνες επέστρεψαν στις επιτυχίες αφού επικράτησαν δίκαια με 3-0 της λαβωμένης Αθηναϊδας.

Οι παίκτες του Αντώνη Τσιμπάκη βρέθηκαν σε πολύ καλή ημέρα πιστοποιώντας ότι διαθέτουν εξαιρετικό σύνολο απέναντι σε μια ομάδα που είχε να αντιμετωπίσει εκτός από τον αξιόλογο αντίπαλο της και τις αρκετές της απουσίες.

Στο 28' ο Τσιουρής από το ύψος του πέναλτι μετά από πάσα του Τζάκσον έκανε το 1-0, με τον τελευταίοα να χρείζεται σκόρερ στο 52' όταν μετά από βολέ του Νίκου βγήκε απεναντι από τον Μειμαρογλου και πλάσαρε εύστοχα για το 2-0. Το τελικό 3-0 έκανε ο Νέστορας με κεφαλιά στο 61' μετά από κόρνερ του Τζάκσον. 

ΤΡΑΧΩΝΕΣ (Αντώνης; Τσιμπάκης) Νίκου, Μερετσόλιας (72' Πολυχρόνης), Καραμπάτσης (79 Σουλιμιώτης), Γιατράς, Νέστορας, Πρόι, Κούτρας, Τριαντόπουλος, Μπαμπαλούκας (79' Κλείτσικας), Τσιουρής (44' λ.τρ. Γιασιάς), Τζακσον.

ΑΘΗΝΑΪΔΑ (Δημήτρης Κωνσταντόπουλος) Μειμαρογλου, Κοντής (46' Θεοδωσίου), Βασιλειάδης, Δρόσης, Βάρρας (58' Κουτράκης), Τζουρμανάς (75' Κανδαλέπας), Ντιντίφας, Μαυρομματάκης, Ποντίκης (46' Βαγγέλης), Φίλος, Λίτσο (69' Λούλο).


Σχετικά άρθρα

Συνεχίζει με Ρούπτσο ο Κένταυρος Βριλησσίων

Τράχωνες-Περιστέρι: H στιγμή του σκληρού τραυματισμού του Γ. Ζαφειράτου [vid]

Θύελλα Αγ. Δημητρίου: Με αμείωτους ρυθμούς η προετοιμασία

contactW

© 2019 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35