social fb social inst social yt

mylostentes


XAGORARI ASFALEIES

«Χορταστική» ισοπαλία για ΑΟ Ιλίου και Αναγέννηση Πετρούπολης (3-3)

«Χορταστική» ισοπαλία για ΑΟ Ιλίου και Αναγέννηση Πετρούπολης (3-3)

Συναρπαστικό παιχνίδι έγινε στο δημοτικό στάδιο Ιλίου όπου ο ΑΟ Ιλίου έμεινε στο ισόπαλο και «χορταστικό» 3-3 με την Αναγέννηση Πετρούπολης, χάνοντας έδαφος στην κούρσα τίτλου στον 2ο όμιλο του Πρωταθλήματος της Β' ΕΠΣΑ.

Οι φιλοξενούμενοι αιφνιδίασαν τον αντίπαλό τους και προηγήθηκαν με δύο γκολ διαφορά από το πρώτο εικοσάλεπτο. Ο Νικολάου με σουτ στο 13' άνοιξε το σκορ (0-1) και ο Κωνσταντόπουλος με προσπάθεια από κοντά στο 19' έγραψε το 0-2. Οι γηπεδούχοι αντέδρασαν και ισοφάρισαν πριν την ανάπαυλα, με τον Σπαγή να ευστοχεί σε πέναλτι που κέρδισε ο Λερούτσος στο 31' για το 1-2 και τον Φούρλα να σημειώνει το 2-2 με κεφαλιά μετά από σέντρα του Λερούτσου στο 37'.

Ο ΑΟ Ιλίου έμεινε με δέκα παίκτες στο 68' εξαιτίας αποβολής του Λάχα με δεύτερη κίτρινη κάρτα, παρ' όλα αυτά δύο λεπτά αργότερα (70') ο Τζώρτζης με πλασέ πέτυχε το 3-2. Ωστόσο, η Αναγέννηση βρήκε τον τρόπο να φέρει το ματς στα ίσια, με τον Γαλάρη να σημειώνει το τελικό 3-3 στο 85' μετά από ολιγωρία στην άμυνα.

Διαιτητές: Αρβανίτης, Καφρίτσας-Τζανόγλου

ΑΟ ΙΛΙΟΥ (Ανδρέας Νάστος): Γεωργαντάς, Κιτσώνης (46' Τζώρτζης), Σπύρι, Δαούτης, Λάχας, Σπαγής, Μαρκάκης, Παπαδημητρίου (88' Κοντός), Φούρλας, Λερούτσος (75' Ασφής), Ελεύθερος

ΑΝΑΓΕΝΝΗΣΗ ΠΕΤΡ. (Κώστας Ζαμπέτας): Παππάς, Ντίνος, Παπαχρήστος (75' Θαναηλίδης), Ζαμπάκας (60' Χυνοπόταμος), Λ. Μαχαίρας (46' Παναγιωτόπουλος), Κωνσταντόπουλος, Νικολάου, Γαλάρης, Κότσι (46' Α. Μαρκοτσάι), Μπόκτορ, Γ. Μαχαίρας (63' Νάτσης).

 


contactW

© 2019 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35