social fb social inst social yt

mylostentes


XAGORARI ASFALEIES

Σπουδαίο «διπλό» ο ΑΟ Καλαμακίου στον Παπάγο (0-1)

Σπουδαίο «διπλό» ο ΑΟ Καλαμακίου στον Παπάγο (0-1)

Συνέχεια στις μεγάλες νίκες του έδωσε ο ΑΟ Καλαμακίου, κλείνοντας με τον καλύτερο τρόπο τις υποχρεώσεις του για τον πρώτο γύρο στο Πρωτάθλημα της Β' ΕΠΣΑ.

Η νεανική ομάδα του Γ. Καραΐνδρου πήρε το μάξιμουμ στο γήπεδο Παπάγου, επικρατώντας με 1-0 απέναντι στην τοπική ομάδα, που δεν έχει πετύχει ακόμα νίκη μέσα στο 2024.

Μόλις στο 8ο λεπτό οι φιλοξενούμενοι πέτυχαν το «χρυσό» γκολ, με τον Παπαϊορδάνου να βγαίνει στον κενό χώρο από την κεφαλιά πάσα του Μπιζιργιάννη και να πλασάρει προς την εστία αφού ντρίμπλαρε και τον Μαρκαντωνάκη για το 0-1. Στη συνέχεια οι γηπεδούχοι επιχείρησαν με ορθολογικό ποδόσφαιρο να ανατρέψουν την εις βάρος τους κατάσταση, όμως ο ΑΟΚ αμύνθηκε πειθαρχημένα και υπερασπίστηκε το υπέρ του σκορ.

Διαιτητές: Καπίρης, Μιχαηλίδης-Καπώνης

ΠΑΠΑΓΟΣ (Γιάννης Ντόκος): Μαρκαντωνάκης, Μπεκύρης, Κωστόπουλος (25' λ.τρ. Γύπαρης (75' Μπάμι), Μεσσήνι, Λιούκας, Κασβίκης, Μπράτσος (75' Πλούμης), Φατούρος, Παπαναστασίου, Ρηγόπουλος (75' Κασνέτσι), Νούτσος, Βάρφι

ΑΟ ΚΑΛΑΜΑΚΙΟΥ (Γιάννης Καραΐνδρος): Γεωργούσης, Σταματίου, Γαλιατσάτος, Καλογερόπουλος, Ελευθεριάδης, Μπιζιργιάννης (46' Φουστέρης), Παπαϊορδάνου (70' Χατζηγεωργίου), Λάιος (70' Κουμπαράκης), Παππάς (46' Κάππος), Γιανναράκος, Μπουζιούρης (70' Κυργοτάσης).

 


contactW

© 2019 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35