social fb social inst social yt

mylostentes


XAGORARI ASFALEIES

Ο Τριφυλλιακός δεν… αστειεύεται, 4-1 την Κηπούπολη στο ντέρμπι του 2ου ομίλου!

Ο Τριφυλλιακός δεν… αστειεύεται, 4-1 την Κηπούπολη στο ντέρμπι του 2ου ομίλου!

Σε ένα κατάμεστο «Νίκος Περκίζας», στο Χαλάνδρι, ο Τριφυλλιακός έδωσε μια… παράσταση απέναντι στην Κηπούπολη, επικρατώντας με 4-1 και φθάνοντας τους 44 βαθμούς ως πρωτοπόρος του 2ου ομίλου της Β’ ΕΠΣΑ, έναντι 39 των Περιστεριωτών που είναι στην 3η θέση, ενώ οι Λύκοι Χαϊδαρίου είναι… σφήνα με 40 πόντους και εκκρεμεί η «μάχη» τους με τον ΑΟ Ιλίου.

Γκολ, θέαμα, συγκινήσεις και πολύ πάθος ήταν τα… συστατικά ενός ακόμα σπουδαίου ντέρμπι που απολαύσουμε φέτος στην Αθήνα, ανεξάρτητου κατηγορίας μάλιστα!

 

Του ΓΙΩΡΓΟΥ ΓΡΑΜΜΑΤΙΚΟΥ

 

Ο… χορός των γκολ άνοιξε, μόλις, στο 9’ με απίθανο βολέ του Γεωργίου από τα 40 μέτρα, το οποίο «κρέμασε» τον Γονιδάκη και έτσι, εντυπωσιακά, ο 20χρονος φορ έφθασε τα 29 τέρματα στη σεζόν! Στο 25’ ο «αθόρυβος MVP», Βιτζηλαίος, έκανε το μπάσιμο από τα αριστερά, ο Γεωργίου δέχθηκε το «στοπ» του Σαββουλίδη, όμως ο Πορφυρόπουλος πάτησε περιοχή και με πλασέ έγραψε το 2-0! Οι «κόκκινοι» δεν είχαν παθητικό ρόλο στον αγώνα, αλλά ούτε με το καθαρό μυαλό, ενώ οι πολλές στατικές φάσεις του Νένδου είχαν «αντίδοτο», ώστε να μην αλλάξει κάτι έως την ανάπαυλα.

 

Επιστρέφοντας από τα αποδυτήρια, σημειώθηκε η πιο κομβική στιγμή του ντέρμπι. Συγκεκριμένα, έγινε χέρι στην περιοχή του Τριφυλλιακού έπειτα από κόρνερ του Νένδου, ο κ. Αλάμπεης υπέδειξε την «άσπρη βούλα», όμως ο Βασιλειάδης διατήρησε το 2-0, αποκρούοντας το πέναλτι του Καλαμοτουσάκη! Οι φιλοξενούμενοι διαμαρτυρήθηκαν προς τον 2ο βοηθό Τζέλο στο 52’ πως ο Μάζης καλυπτόταν καθαρά προτού βγει τετ α τετ, όπως και στο 56’ για πιθανό φάουλ στην αρχή της αντεπίθεσης του Τριφυλλιακού που οδήγησε στο 3-0 έπειτα από σπριντ του Γεωργίου και το «σπάσιμο» στον Τσιάτσιο που πλάσαρε σε κενό τέρμα και σφράγισε τη νίκη!

 

Ο Μάζης επιχείρησε δυο πολύ καλά σουτ στο 59’ και το 61’, με τον Τζαρέλλα στο 65’ να μετατρέπει σε ασίστ την πάσα του Νένδου, πατώντας περιοχή και εκτελώντας για το 3-1. Το «τριφύλλι» δεν είχε πει την τελευταία του λέξη και στο 73’ ο Βιτζηλαίος κυνήγησε μια χαμένη μπαλιά και ο Ζάχαρης έπιασε… κοιμώμενη την αντίπαλη άμυνα για το τελικό 4-1 εν μέσω αποθέωσης! Στο 76’ ο διαιτητής Αλάμπεης απέβαλε με απευθείας κόκκινη κάρτα τον Καλαμοτουσάκη για «βίαιη απώθηση αντιπάλου», αλλά και τον πρόεδρο της Κηπούπολης, Παύλο Μακρή, για έντονες διαμαρτυρίες εκτός του προκαθορισμένου ορίου του πάγκου.

ΔΙΑΙΤΗΤΕΣ: Αλάμπεης, Βλατάκης-Τζέλος

ΤΡΙΦΥΛΛΙΑΚΟΣ (Γιώργος Κατσαρός): Βασιλειάδης, Μαλέλη Μ. (34’ λ.τρ. Λιάπης), Τσιάτσιος, Χάνι (77’ Κατσαρός), Παρδαλής, Πανταζής, Χάβος, Πορφυρόπουλος, Γεωργίου, Σαντικάι (59’ Ζάχαρης), Βιτζηλαίος (77’ Μαλέλη Ι.).

ΚΗΠΟΥΠΟΛΗ (Χρήστος Παλλίδης): Γονιδάκης, Μπίσκος (59’ Κούτρης), Πανίδης, Χάιδας (46’ Καλαμοτουσάκης), Σαββουλίδης, Αθανασόπουλος (77’ Ζαρναβέλης), Τζαρέλλας, Λουκάκης, Μάζης, Νένδος, Καλέμης (88’ Βογιατζής).


contactW

© 2019 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35