social fb social inst social yt

mylostentes


XAGORARI ASFALEIES

«Άστραψε και βρόντηξε» ο Άτλας Κυψέλης, 4-0 τον Ατρόμητο Χαλανδρίου!

«Άστραψε και βρόντηξε» ο Άτλας Κυψέλης, 4-0 τον Ατρόμητο Χαλανδρίου!

Ένα εντυπωσιακό αποτέλεσμα σημειώθηκε στο γήπεδο της «Αλεπότρυπας», στο πλαίσιο της 19ης αγωνιστικής για τον 2ο όμιλο του Πρωταθλήματος της Β' ΕΠΣΑ.

Εκεί, ο Άτλας Κυψέλης επιβλήθηκε με το ευρύ 4-0 απέναντι στον Ατρόμητο Χαλανδρίου, καταφέρνοντας μία μεγάλη νίκη απέναντι σε αντίπαλο που βρίσκεται πολύ ψηλότερα στην κατάταξη.

Οι γηπεδούχοι άνοιξαν το σκορ στο 35' με κοντινό σουτ του Καβαλιέρη (1-0), ενώ στο 55' ο Κοσμίδης με ανάποδο ψαλίδι σημείωσε το 2-0. Στο 71' ο Οούνγιου έγραψε το 3-0 με σουτ και στο 85' ο Αποστολάκης με σουτ διαμόρφωσε το τελικό 4-0.

Διαιτητές: Φωτάκος, Κόλλιας-Αναστασόπουλος

ΑΤΛΑΣ ΚΥΨΕΛΗΣ (Δημήτρης Σλεποκούροβ): Κοντουράς, Κόστα, Βούλγαρης (69' Αποστολάκης), Λιβάνιος, Μαρμαράς, Κοσμίδης, Οούνγιου (87' Ριζογιάννης), Τσαλαβούτας, Κώης, Καβαλιέρης, Στραβοκέφαλος (57' Νάσι)

ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ ΧΑΛ. (Ηλίας Μπλάνας): Κολαζάς, Μεσούλι, Αφεντουλίδης (16' λ.τρ. Καστριώτι), Δ. Αναγνώστου, Παπάζογλου, Τουμαζάτος, Σταφυλοπάτης (75' Κρασώνης), Χονδρογιάννης, Ν. Αναγνώστου (75' Γιανταμίδης), Μπατσιάκος (57' Πατέρας), Ταμπάκος (75' Φιλιππίδης)

 


Σχετικά άρθρα

Δυσαρέσκεια με τη διαιτησία στον ΑΟ Ιλίου - «Τουλάχιστον εχθρική απέναντί μας»

Διπλό «διαζύγιο» στον Φοίνικα Περιστερίου

Ολυμπιακός Λιοσίων-Απόλλων Χαλ.: Ο χαμένος «χάνεται», ο νικητής... σώζεται!

contactW

© 2019 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35