social fb social inst social yt

mylostentes


XAGORARI ASFALEIES

Παλλίδης: Μπρος στην προοπτική μίας μεγάλης επιτυχίας είναι η ώρα να ενωθούμε!

Παλλίδης: Μπρος στην προοπτική μίας μεγάλης επιτυχίας είναι η ώρα να ενωθούμε!

Παραμονές του εκτός έδρας αγώνα με την Ελευθερούπολη, στο πρώτο από τα πέντε ματς που απομένουν μέχρι το φινάλε, ο Χρήστος Παλλίδης θέλησε να στείλει μήνυμα ενότητας στην Κηπούπολη.

Με επιστολή του μέσω του Soccerlive, o προπονητής των κόκκινων καλεί όσους αγαπούν την ομάδα να συστρατευτούν δίπλα της και «μπροστά στην προοπτική μίας μεγάλης επιτυχίας», όπως επισημαίνει. Επισημαίνει, μάλιστα, ότι «η ψυχολογία είναι δομικός παράγοντας επιτυχίας» και ότι «τώρα είναι που οι ποδοσφαιριστές οικοδομούν τον χαρακτήρα του πρωταθλητή». Αναλυτικά αναφέρει:

«Προς εκείνους που αγαπούν την Κηπούπολη.

Ταλανιζόμαστε από μια εσωτερική συνθήκη, την οποία πρέπει να την αντιμετωπίσουμε ομοίως εκ των έσω. Αυτό είναι που μας τρώει, μας αποπροσανατολίζει και επηρεάζει αρνητικά την ψυχολογία μας. Η ψυχολογία είναι δομικός παράγοντας επιτυχίας εδώ που φθάσαμε.

Επιπλέον, τα παιχνίδια αυτά, αποτελούν την τελική ευθεία και όσοι γνωρίζουν καταλαβαίνουν ότι η μπάλα ζυγίζει... 100 κιλά. Τώρα είναι που τα παιδιά μας, ως ομάδα, οικοδομούν τον χαρακτήρα του πρωταθλητή.

Επισημαίνω ότι οι παίκτες μας έχουν ήδη ξεπεράσει τον εαυτό τους και η ομάδα είναι ήδη κερδισμένη από όλες τις απόψεις.

Μπροστά μας όμως, έχουμε την προοπτική μια μεγάλης επιτυχίας για την ομάδα. Μιας επιτυχίας που προσδίδει κύρος και φήμη στο σύλλογο. Υποχρεούμαστε να λύσουμε τα ζητήματα μας τώρα (και κάποια άλλα να τα αφήσουμε στην άκρη). Τώρα είναι η ώρα να ενωθούμε. Τώρα είναι η ώρα να στηρίξουμε τους παίκτες όταν θα αστοχήσουν και θα καταπέσουν. Τώρα είναι η ώρα να στήσουμε τείχος προστασίας γύρω από την ψυχολογία της ομάδας. Και αυτό είναι υποχρέωση όλων.

Υ.Γ. Η επιτυχία ανήκει σε όλους. Ανήκει στην ιστορία της Κηπούπολης!»

 


contactW

© 2019 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35