social fb social inst social yt

mylostentes


XAGORARI ASFALEIES

Ιλίσια 2004: Δεν αλλάζει η επιτυχημένη συνταγή Ι Ανανέωσε ο Παπαζαφειρόπουλος

Ιλίσια 2004: Δεν αλλάζει η επιτυχημένη συνταγή Ι Ανανέωσε ο Παπαζαφειρόπουλος

Με ανακοίνωση που εξέδωσαν τα Ιλίσια 2004 έκαναν γνωστή την παραμονή του Περικλή Παπαζαφειρόπουλου στην τεχνική ηγεσία της ομάδας.

Η εξαιρετική παρουσία της ομάδας υπό τις οδηγίες του έμπειρου προπονητή έπαιξε καθοριστικό ρόλο στην απόφαση της διοίκησης να του προτείνει συμφωνητικό επέκτασης συνεργασίας.

Οι δυο πλευρές αφού τα έβαλαν κάτω συμφώνησαν και θα πορευτούν από κοινού τη νέα περίοδο. 

Μετά τις γιορτές του Πάσχα μάλιστα θα ξεκινήσουν οι συζητήσεις για τη νέα χρονιά αναφορικά με τους ποδοσφαιριστές του υπάρχοντος ρόστερ ώστε μετά να τεθεί σε ισχύ ο μεταγραφικός σχεδιασμός.

Αναλυτικά, η ανακοίνωση του συλλόγου

Μετά την επιτυχημένη πορεία στο πρωτάθλημα της Γ' ΕΠΣΑ και την άνοδο στην ανώτερη κατηγορία, ο Πρόεδρος της ομάδας, Στέλιος Ξενιτίδης συμφώνησε μέσα σε λίγα λεπτά με τον προπονητή, Περικλή Παπαζαφειρόπουλου, προκειμένου να παραμείνει στον πάγκο της ομάδας και τη νέα σεζόν. Αφού παρουσιάστηκε σύμπνοια απόψεων και κοινή γραμμή, οι δυο πλευρές έδωσαν τα χέρια προκειμένου να συνεχίσουν τη συνεργασία. Ευχόμαστε να συνεχίσουμε στον δρόμο των επιτυχιών και θα είμαστε εκεί να διευκολύνουμε και να βοηθήσουμε το έργο του και την επόμενη χρονιά. Τις επόμενες μέρες θα ανακοινωθούν και οι άμεσοι συνεργάτες του επιτυχημένου κόουτς καθώς και οι ποδοσφαιριστές που θα παραμείνουν στο ρόστερ μας.


Σχετικά άρθρα

Βενάκης: Θα ήταν άτοπο να πούμε ότι δεν μας ενδιαφέρει το Κύπελλο

ΠΟ Ψυχικού: Ανακοινώθηκαν οι αρχηγοί!

Βλάχος: «Άμεσος στόχος η εξέλιξη και βελτίωση της ομάδας ακόμη και αν χαθεί το βαθμολογικό ενδιαφέρο

contactW

© 2019 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35