social fb social inst social yt

mylostentes


XAGORARI ASFALEIES

Με σούπερ Βουλτσίδη η Λαύρα, 4-0 την Κορωνίδα

Με σούπερ Βουλτσίδη η Λαύρα, 4-0 την Κορωνίδα

Με τον Γιώργο Βουλτσίδη να βρίσκεται σε μεγάλη μέρα και να σημειώνει χατ τρικ, η Λαύρα Αργυρούπολης «καθάρισε» με 3-0 το ματς με την Κορωνίδα και παρέμεινε κοντά στο γκρουπ των ομάδων που διεκδικούν άνοδο μέσα από τον 3ο όμιλο.

Από την άλλη, παρά την ήττα της η ομάδα του Γαλατσίου εξασφάλισε την παραμονή της στη Β' ΕΠΣΑ.

Στο 13ο λεπτό ο Αλεξίου σκόραρε με κεφαλιά για το 1-0, για να αναλάβει δράση στη συνέχεια ο Βουλτσίδης. Στο 19' σημείωσε το 2-0 με κοντινή κεφαλιά, παίρνοντας το «ριμπάουντ» μετά από δοκάρι σε δικό του πλασέ, ενώ στο 46' ο 31χρονος άσος έγραψε το 3-0 με κεφαλιά. Στο 51' ο Βουλτσίδης από κοντά έσπρωξε την μπάλα στα δίχτυα μετά από προσπάθεια του Κοκοβίδη για το τελικό 4-0.

Διαιτητές: Γκαϊτατζής, Ρούσσος-Κουλοσούσας

ΛΑΥΡΑ ΑΡΓ. (Γιάννης Χατζηράπτης): Τσιώσης, Φωτουλάκης (63' Αγγελακόπουλος), Ασωνίτης, Αλεξίου, Πολυμερόπουλος, Μπεχλιβανίδης (63' Τσαπατσάρης), Ηλιόπουλος (46' Κοκοβίδης), Καρκάνης, Βουλτσίδης, Μαυρόπουλος (75' Ζαρίκος), Λιάπας (84' Γκόρι)

ΚΟΡΩΝΙΔΑ (Πάρης Πάτσιος): Κωτσάκης, Ντόγια, Κορρές (65' Ζενέλι), Σουατζόγλου, Καράμπελας, Μαύρος, Παπαδέλης, Καραγιάννης (75' Σερέτης), Καραγιαννάκης, Καραγιάννης (57' Ιακωβίδης), Παπαδάκης (57' Μπρούμας), Σκέμπι (46' Τσελέντης).

 


contactW

© 2019 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35