social fb social inst social yt

mylostentes


XAGORARI ASFALEIES

Τεράστια πρόκριση: Η Κ14 ΕΠΣΑ ξανά στον τελικό, 1-0 την ΕΠΣ Ηρακλείου!

Τεράστια πρόκριση: Η Κ14 ΕΠΣΑ ξανά στον τελικό, 1-0 την ΕΠΣ Ηρακλείου!

Γράφει πάλι ιστορία η ομάδα της Κ14 της ΕΠΣ Αθηνών, αποδεικνύοντας αν μη τι άλλο πως το αθηναϊκό ποδόσφαιρο βρίσκεται σε σταθερά ανοδική πορεία!

Η ομάδα του Δημήτρη Κωνσταντόπουλου θα δώσει για δεύτερη συνεχόμενη χρονιά το «παρών» στον μεγάλο τελικό του Πανελληνίου Πρωταθλήματος Προεπιλογής, καθώς στο πλαίσιο της ημιτελικής φάσης νίκησε με 1-0 την ΕΠΣ Ηρακλείου και πήρε το «χρυσό» εισιτήριο!

Στον αγώνα που έγινε στο γήπεδο Λεχαίου στην Κόρινθο, η Αθήνα επικράτησε χάρη σε γκολ που σημείωσε ο Μακρογαμβράκης στο 34ο λεπτό με πλασέ σε φάση διαρκείας. Στο πρώτο ημίχρονο οι Αθηναίοι ήταν καταιγιστικοί, έχοντας τρία δοκάρια με τους Τσαντήλα, Μακρογαμβράκη και Μάκο. Στο δεύτερο μέρος η ΕΠΣ Ηρακλείου ανέβασε την απόδοσή της, πίεσε την αντίπαλη άμυνα, όμως η ομάδα της Αθήνας διαφύλαξε το προβάδισμά της και πανηγύρισε την πρόκριση!

Στο πλευρό του Δημ. Κωνσταντόπουλου στο τεχνικό επιτελείο βρίσκονται ο στενός του συνεργάτης, Θοδωρής Μοσχονάς, ο γυμναστής Κώστας Βογατσάς και ο αναλυτής Θανάσης Δαραδήμος.

Αξίζει να σημειωθεί ότι το παιχνίδι έγινε υπό το βλέμμα αρκετών αξιωματούχων της ΕΠΣ Αθηνών, προεξάρχοντος του προέδρου, Παναγιώτη Δημητρίου

Η ΕΠΣ Αθηνών αγωνίστηκε ως εξής: Σαρακασίδης, Καπελέρης, Πανουργιάς, Τερζόπουλος, Ρούσσης, Μακρογαμβράκης (76' Πούπα), Σπαθάρης (76' Μανσόλας), Μπανάκος, Σωκράτης (60' Αχουλιάς), Μάκος (60' Παπαδημητρίου), Τσαντήλας

 


contactW

© 2019 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35