social fb social inst social yt

mylostentes


XAGORARI ASFALEIES

Μόνος στην κορυφή ο Άτταλος, 4-0 τα Βριλήσσια!

Μόνος στην κορυφή ο Άτταλος, 4-0 τα Βριλήσσια!

Τα σκήπτρα στον 2ο όμιλο της Α' ΕΠΣΑ πέρασαν ξανά στα χέρια του Άτταλου!

Η ομάδα της Β. Φιλαδέλφειας επιβλήθηκε με 4-0 απέναντι στα Βριλήσσια και σε συνδυασμό με την απώλεια του Χολαργού στο Ελληνικό, κατάφερε να μείνει μόνη στην πρώτη θέση. Μόλις επτά λεπτά χρειάστηκε ο Κιρτζιαλίδης, στην παρθενική του εμφάνιση με τη νέα του ομάδα, για να πετύχει το πρώτο του γκολ με κοντινό σουτ (1-0). Πέντε λεπτά αργότερα (12') ο Αγοραστός εκμεταλλεύθηκε ολιγωρία στην άμυνα των φιλοξενούμενων σε εκτέλεση κόρνερ και με κοντινό πλασέ έγραψε το 2-0. Το έργο των γηπεδούχων είχε γίνει, πλέον, αρκετά πιο εύκολο για τον Άτταλο, ο οποίος βρήκε άλλα δύο γκολ στο δεύτερο μέρος. Στο 67ο λεπτό ο Δήμας πέτυχε υπέροχο προσωπικό γκολ, με ντρίμπλα απέναντι σε αμυντικό και πλασέ στο «Γ» για το 3-0, ενώ στο 86' ο Καραγιάννης με πλασέ έπειτα από ατομικό λάθος αντιπάλου του, διαμόρφωσε το τελικό 4-0.

Διαιτητές: Σύψας, Μαρκαντωνάτος-Κασίδης

ΑΟΝΦ ΑΤΤΑΛΟΣ (Βαγγέλης Γαλάνης): Τικταπανίδης, Σταύρου, Γκιώνης, Κοτσαλάς, Αγοραστός, Παληγεώργος (70' Στεφανής), Ταμπάκης (70' Μπουρντένης), Δήμας (81' Μπουτίβας), Κιρτζιαλίδης (81' Κέσκος), Μιράκα (52' Καραγιάννης), Αγκόλι

ΒΡΙΛΗΣΣΙΑ (Μιχάλης Λυκερίδης): Τζιβελέκης, Παπουτσής (55' Αυγερόπουλος), Κόκκινος (81' Γεωργάτζε), Γκρέκος, Δημητρέλος, Τρυφέρης (70' Νικολά), Μότσιος, Τίγκας, Παπαδημητρόπουλος, Μακρής (80' Κουρής), Γκιωνάι (46' Αραμπατζής).

 


Σχετικά άρθρα

contactW

© 2019 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35