social fb social inst social yt

mylostentes


XAGORARI ASFALEIES

«Διπλό» παραμονής με ανατροπή στην... ανατροπή η Ελευθερούπολη, 3-2 στον Αστέρα Γλυφάδας

«Διπλό» παραμονής με ανατροπή στην... ανατροπή η Ελευθερούπολη, 3-2 στον Αστέρα Γλυφάδας

Έσπασε... καρδιές το παιχνίδι του Αστέρα Γλυφάδας με την Ελευθερούπολη για την 27η αγωνιστική και στο τέλος χαροποίησε εκείνες των φιλοξενούμενων, που πανηγυρίζουν επί της ουσίας την παραμονή τους στη Β' ΕΠΣΑ!

Οι κιτρινόμαυροι επικράτησαν με 3-2 του αντιπάλου τους, σε ένα ματς που είχε διπλή ανατροπή και αρκετές εναλλαγές συναισθημάτων.

Στο πρώτο μέρος οι γηπεδούχοι ήταν αυτοί που είχαν την κατοχή της μπάλας, αλλά και την πρωτοβουλία των κινήσεων. Τελικά η Ελευθερούπολη κέρδισε στο 25' πέναλτι με τον Μεσάκου, το οποίο εκτέλεσε εύστοχα ο Σερδενες. Λίγο αργότερα ο Καλαντζής θα βγάλει μια απίθανη κάθετη μπαλιά, η οποία έκοψε στα δύο την άμυνα των φιλοξενούμενων. Ο Γιαννακόπουλος την υποδέχθηκε άριστα και πλασαρε ψύχραιμα για το 1-1.

Ροντέο ο αγώνας στην επανάληψη! Με το καλημέρα ο Μπονγκουέ απώλεσε τεράστια ευκαιρία για να δώσει εκ νέου το προβάδισμα στην ομάδα του. Τελικά ο Αστέρας ήταν αυτός που ανέτρεψε πρόσκαιρα την κατάσταση, αφού ο Μαντικόπουλος με ωραία κεφαλιά έγραψε το 2-1. Αρκετά καλό το ματς από εκεί και πέρα, με τον Ψυλλάκη να αποφασίζει να πάρει την ομάδα στην πλάτη του. Αυτός, ύστερα από κόρνερ δουλεμένο στην προπόνηση, πλασαρε αριστοτεχνικά για το 2-2. Λίγο πριν τη λήξη, οι γηπεδούχοι απώλεσαν μοναδική ευκαιρία με κοντινή κεφαλιά για το 3-2, για να το κάνει ο Ψυλλάκης από τα έντεκα βήματα στις καθυστερήσεις! Πολλοί ήταν οι πανηγυρισμοί για την ομάδα της Ελευθερούπολης, η οποία ουσιαστικά «κλείδωσε» την παραμονή.

Διαιτητές: Δημητρακόπουλος, Κουλοσούσας-Λεονταρίδης

ΑΣΤΕΡΑΣ ΓΛΥΦ. (Νίκος Τσαμπίρας): Λώλος, Μπαρλαμπάς (46' Βιτωράτος), Βένιος (46' Παπακωνσταντίνου), Μπακαλιάνος, Μαντικόπουλος, Γιαννακόπουλος, Καραφωτιάς, Τριανταφυλλάκης, Α. Μπαλαφούτης (79' Καραβίδας), Χρυσικός, Καλαντζής

ΕΛΕΥΘΕΡΟΥΠΟΛΗ (Παναγιώτης Μαρκόπουλος): Κολονέλος, Σωτηρίου, Καρυπίδης, Ψυλλάκης, Τραϊκόπουλος, Χαλκιαδάκης, Μεσάκου (95' Τουρίκης), Καντελμίδης (81' Γκιτάκος), Μπονγκουέ, Σερδενές, Παπακοσμάς (72' Γεωργίου).

 


Σχετικά άρθρα

contactW

© 2019 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35