social fb social inst social yt

mylostentes


XAGORARI ASFALEIES

«Άστραψε και βρόντηξε» ο Παπάγος, 5-0 τον Βύρωνα

«Άστραψε και βρόντηξε» ο Παπάγος, 5-0 τον Βύρωνα

Ακόμη μία υπέροχη εμφάνιση πρόσθεσε στο ενεργητικό του ο Παπάγος, συνοδεύοντάς τη μάλιστα με επιβλητική νίκη.

Στο πλαίσιο της 27ης αγωνιστικής η ομάδα του Γ. Ντόκου υπέταξε με το εμφατικό 5-0 τον Βύρωνα, που εξακολουθεί να βρίσκεται σε δύσκολη θέση στον 3ο όμιλο του Πρωταθλήματος της Γ' Εθνικής.

Οι «στρατηγοί» ήταν καταιγιστικοί από το πρώτο ημίχρονο, διάστημα στο οποίο είχαν τρία γκολ και ένα χαμένο πέναλτι. Μόλις στο 16ο λεπτό ο Αλεξιάδης άνοιξε το σκορ με σουτ (1-0), ενώ στο 24' ο Κουλούρης μετέτρεψε σε γκολ πέναλτι που κέρδισε ο ίδιος για το 2-0. Τρία λεπτά μετά (27') ο Αλεξιάδης πέτυχε το 3-0 με σουτ μετά από σέντρα του Μπράτσου, ενώ στο 34' ο Κουλούρης κέρδισε νέο πέναλτι. Αυτή τη φορά, όμως, ο νεαρός επιθετικός νικήθηκε από τον γκολκίπερ Βιδιαδάκη στην εκτέλεσή του. Στο 60' ο Μπράτσος αξιοποίησε ασίστ του Κουλούρη και σκόραρε με πλασέ για το 4-0, ενώ στο 90' ο Ρηγόπουλος με πλασέ, πάλι μετά από ασίστ του Κουλούρη, διαμόρφωσε το τελικό 5-0.

Διαιτητές: Δημητρακόπουλος, Ρομποτής-Τζίβρας

ΠΑΠΑΓΟΣ (Γιάννης Ντόκος): Μαρκαντωνάκης, Μπεκίρι (46' Νούτσος), Γύπαρης (62' Κασνέτσι), Αλεξιάδης (62' Κωστόπουλος), Λιούκας (79' Μουρίκης), Κασβίκης, Μπράτσος, Φατούρος (77' Κώτης), Ρηγόπουλος, Μεσίνι, Κουλούρης

ΒΥΡΩΝΑΣ (Γιώργος Ζουμπουνέλης): Βιδιαδάκης (62' Τσαλαμάτης), Καρούσος, Γαλάνης, Πουρνάρας, Παππάς, Λιάτσος (46' Στροφυλλάς), Ιωακειμίδης (46' Σκέμπι), Τζιμάνης (34' Σάμιος), Σταυρακάκης, Τρυφέρης (46' Ρέλλας), Δημάκης.

 

 


contactW

© 2019 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35