social fb social inst social yt

mylostentes


XAGORARI ASFALEIES

«Βλέπει» πεντάδα ο Αστέρας Ζωγράφου, 1-0 την Αλσούπολη

«Βλέπει» πεντάδα ο Αστέρας Ζωγράφου, 1-0 την Αλσούπολη

Με αποφασιστική εμφάνιση και υπεροχή στη μεγαλύτερη διάρκεια ο Αστέρας Ζωγράφου νίκησε με 1-0 την Αλσούπολη και ανέβηκε στην έκτη θέση της κατάταξης στον 1ο όμιλο της Β' ΕΠΣΑ, έχοντας πλέον τις προϋποθέσεις να πλασαριστεί και στην πρώτη πεντάδα.

Στο δημοτικό στάδιο Ζωγράφου οι κυανέρυθροι πήραν το «τρίποντο» χάρη σε ένα γκολ που σημειώθηκε στο 27ο λεπτό, όταν ο Αθανασάκος επιχείρησε τη σέντρα και ο Καρακάσης με καρφωτή κεφαλιά έστειλε την μπάλα στα δίχτυα. Οι γηπεδούχοι είχαν τις ευκαιρίες να πετύχουν και δεύτερο γκολ στο δεύτερο ημίχρονο. Στο 65' η μπάλα «τράνταξε» το οριζόντιο δοκάρι σε δυνατό σουτ του Ιωαννίδη από μακρινή απόσταση, ενώ στο 80' ο Τζίγκος προ κενής εστίας αστόχησε, έπειτα από απόκρουση του Σούνα σε σουτ του Τσιάκαλου.

Διαιτητές: Καρράς, Κατώνης-Προδρομιάδης

ΑΣΤΕΡΑΣ ΖΩΓΡ. (Μάκης Ραφαηλίδης): Λαχανάς, Αθανασάκος (57' Τηγανίτας), Στεργίου, Δρακάς, Εξηντάρης, Τσιάκαλος, Καραμάνος, Τζίγκος, Ιωαννίδης (80' Μάντζαρης), Καρακάσης (57' Βραχίμη), Μπλιώνας (80' Ζαφείρης)

ΑΛΣΟΥΠΟΛΗ (Γιώργος Λαζάρου): Σούνας, Κελεμένι (46' Αρναρέλλης), Φειδάκης (69' Δρυμωνίτης), Ανδρέου, Ιωαννίδης, Δουγέκος, Τρούσης (88' Σπυράτος), Βασίλι, Κωνσταντάκης, Σταθόπουλος, Μάνδαλος.

 


contactW

© 2019 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35