social fb social inst social yt

mylostentes


XAGORARI ASFALEIES

Άρης Βούλας: Δεν υπάρχει κανένα θέμα με το Μητρώο

Άρης Βούλας: Δεν υπάρχει κανένα θέμα με το Μητρώο

Την εξής ανακοίνωση εξέδωσε ο Άρης Βούλας:

Προς αποφυγή παρεξηγήσεων και της αγωνίας των φιλάθλων και φίλων της ομάδας μας, όσον αφορά την εγγραφή μας στο Ηλεκτρονικό Μητρώο Αθλητικών Σωματείων της Γ.Γ.Α., θα θέλαμε να τους καθησυχάσουμε, ότι ήμασταν απο την αρχή που δημιουργήθηκε μέχρι και σήμερα και δεν υπήρξε ποτέ κανένα πρόβλημα.
Απλά στο φετινό πίνακα εκκρεμούσε ένα τελείως τυπικό χαρτί, που καθυστέρησε για λίγο την ανάρτησή μας στον ειδικό πίνακα, χωρίς ποτέ να υπάρξει κανένα πρόβλημα ως προς την συμμετοχή μας σε αγώνες.
Είμαστε ο αρχαιότερος Σύλλογος (απο το 1952) στο Δήμο Βάρης, Βούλας, Βουλιαγμένης και θα παραμείνουμε με γνώμονα πάντα τη διαπαιδαγώγηση και δημιουργία ισχυρών και ηθικών χαρακτήρων των αθλητών μας, καθώς και την καλλιέργεια, διάδοση και ανάπτυξη του αθλητικού πνεύματος, της ευγενικής άμιλλας και του αθλητισμού γενικότερα.
Τέλος θα θέλαμε να ευχαριστήσουμε τη Διοίκηση της ΕΠΣΑΝΑ και τον πρόεδρο της κ. Δημήτρη Γιαρένη για τις ενέργειες που έκαναν, ώστε να γίνει γρήγορα η επανεμφάνισή μας στον πίνακα της Γ.Γ.Α για το Μητρώο και για κάποια θέματα που προέκυψαν στους ορισμούς των αγώνων του κυπέλλου Ελλάδας. Είναι σημαντικό οι Διοικήσεις των Ενώσεων να βοηθούν τις ομάδες τους και να βρίσκονται δίπλα τους σε όποιο πρόβλημα παρουσιαστεί.


contactW

© 2019 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35