social fb social inst social yt

mylostentes


XAGORARI ASFALEIES

Εντυπωσίασε ο ΑΟ Ατλαντίς, 4-0 στον Άγ. Στέφανο τον Ολυμπιακό

Εντυπωσίασε ο ΑΟ Ατλαντίς, 4-0 στον Άγ. Στέφανο τον Ολυμπιακό

Άλλη μία έξοχη εμφάνιση πρόσθεσε στο ενεργητικό του ο ΑΟ Ατλαντίς και παρέμεινε στα υψηλά «διαζώματα» της κατάταξης στο Πρωτάθλημα της Α' ΕΠΣΑΝΑ.

Για τη 14η αγωνιστική η ομάδα του Γ. Τσούνη πέρασε νικηφόρα από το γήπεδο Αγ. Στεφάνου, όπου επιβλήθηκε με το εντυπωσιακό 4-0 του τοπικού Ολυμπιακού, που βρίσκεται καθηλωμένος στην τελευταία θέση της κατάταξης!

Μόλις στο 5ο λεπτό ο Γ. Καρακώστας άνοιξε το σκορ με πλασέ μετά από όμορφο συνδυασμό (0-1), ενώ δέκα λεπτά αργότερα (15') ο Μπουρμπούλης με παρόμοιο τρόπο σημείωσε το 0-2. Στο 59' ο Γ. Καρακώστας σκόραρε για δεύτερη φορά με πλασέ για το 0-3 και στο 89' ο Σωτηριάδης με καρφωτή κεφαλιά διαμόρφωσε το τελικό 0-4.

Διαιτητές: Πανούτσος, Τσέλιος-Σούζας

ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΑΓ. ΣΤΕΦ. (Δημήτρης Μαντούκας): Ναβροζίδης, Μπαλωμένος, Δόριζας (57' Πανούσης), Μαγκανάρης, Ψαρρός, Ασημάκης (78' Καπίτσης), Στίσι, Τσώνος (67' Παλυβός), Κοβάνης (67' Τσουμάνης), Τσατσόπουλος, Γενούζης (78' Λαμπράκης)

ΑΟ ΑΤΛΑΝΤΙΣ (Γιώργος Τσούνης): Μεσολόγγης, Πλατσατούρας (60' Ι. Μπαλάσκας), Α. Καρακώστας, Γεωργακόπουλος, Σωτηριάδης, Κάγιας, Σιούτης (84' Σπ. Μπαλάσκας), Φλούδας (60' Αναστασίου), Αδαμίδης (67' Βούτουνας), Γ. Καρακώστας, Μπουρμπούλης (67' Παπαδιονυσίου).

 


contactW

© 2019 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35