social fb social inst social yt

mylostentes


XAGORARI ASFALEIES

«Άλμα» τίτλου ο Κεραυνός Κερατέας με «διπλό» στο Μενίδι (1-0 τον Αχαρναϊκό)!

«Άλμα» τίτλου ο Κεραυνός Κερατέας με «διπλό» στο Μενίδι (1-0 τον Αχαρναϊκό)!

Δεν έμεινε απλώς όρθιος στην «κόλαση» του Μενιδίου ο Κεραυνός Κερατέας, αλλά κατάφερε να φύγει και με τους βαθμούς της νίκης, που τον καθιστούν πλέον αδιαφιλονίκητο φαβορί για την πρώτη θέση!

Μπροστά σε περίπου 1.500 φιλάθλους που δημιούργησαν «καυτή» ατμόσφαιρα, η ομάδα του Λ. Καραδήμου επικράτησε με 1-0 απέναντι στον Αχαρναϊκό, περνώνας με απόλυτη επιτυχία το πιο δύσκολο τεστ της χρονιάς! Έτσι, ενώ πλέον απομένουν εννέα αγωνιστικές για την ολοκλήρωση του Πρωταθλήματος της Α' ΕΠΣΑΝΑ, οι «μπλε» βρίσκονται στο +7 από τους διώκτες τους στην κορυφή της κατάταξης.

Ένα γκολ μόλις στο 7ο λεπτό αποδείχθηκε αρκετό για τον Κεραυνό, προκειμένου να του δώσει το «τρίποντο». Μετά από ένα λάθος στην άμυνα, οι φιλοξενούμενοι έκλεψαν την μπάλα και κέρδισαν φάουλ ακριβώς έξω από την περιοχή. Ο Μπουγιούκος εκτέλεσε απευθείας και νίκησε τον Σύρακα, γράφοντας το 0-1, που έμελλε να μείνει μέχρι τέλους. Ακολούθως έγινε ένα παιχνίδι το οποίο ο Κεραυνός ήλεγξε απόλυτα, μην επιτρέποντας στον αντίπαλο να απειλήσει. Μάλιστα, οι φιλοξενούμενοι ήταν εκείνοι που είχαν τη μεγάλη ευκαιρία για γκολ στο δεύτερο ημίχρονο, όταν στο 65' ο Μπουντόπουλος νικήθηκε από τον Σύρακα σε τετ α τετ. Από την άλλη, οι γηπεδούχοι δεν μπόρεσαν να βρουν διαδρόμους προς την εστία του Καλογερόπουλου, ενώ στο 33ο λεπτό ζήτησαν πέναλτι σε μαρκάρισμα στον Βλαχίδη.

Διαιτητές: Βλάχος, Τσελεπίδης-Σταυρόπουλος

ΑΧΑΡΝΑΪΚΟΣ (Θεόφιλος Καλύβας): Σύρακας, Γκούφας (66' Τσιμπουρλάς), Μπάκος (52' Νάκας), Τσίκλος, Καρδάμης, Παπαδόπουλος (66' Σάκα), Βλαχίδης (79' Οικονόμου), Πινιώτης, Σερέπας, Νατσιόπουλος (74' Γερώνυμος), Μαρτίνες

ΚΕΡΑΥΝΟΣ ΚΕΡΑΤΕΑΣ (Λουκάς Καραδήμος): Καλογερόπουλος, Δαρδαμάνης, Κοκκινάκης, Ντόβας (46' Ρέτζο), Μπουγιούκος, Βαγγέλη, Κρητικός, Κυριαζής, Παπασπύρος (46' Τζάκσον), Μπουντόπουλος (74' Σαχσανίδης), Μαγγανάς (70' Καπαματζιάν).

 


contactW

© 2019 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35