social fb social inst social yt

mylostentes


XAGORARI ASFALEIES

Ιδανικό επίλογο ο Αήττητος Σπάτων, 2-0 την Άνοιξη

Ιδανικό επίλογο ο Αήττητος Σπάτων, 2-0 την Άνοιξη

Τον επίλογο που άξιζε σε μία σπουδαία χρονιά έβαλε ο Αήττητος Σπάτων στο Πρωτάθλημα της Α' ΕΠΣΑΝΑ.

Στο πλαίσιο της 30ης αγωνιστικής η ομάδα του Γ. Παπαϊωάννου επικράτησε με 2-0 της Άνοιξης και κατέλαβε την 4η θέση στην τελική κατάταξη, πίσω από την τριάδα που οδηγούσε την κούρσα του Πρωταθλήματος καθ' όλη τη διάρκεια της σεζόν.

Στο 24ο λεπτό οι γηπεδούχοι κέρδισαν πέναλτι με τον Σεΐτι, όμως ο Χοτζάι νικήθηκε από τον Μανουσάκη στην εκτέλεσή του. Στο 40', ωστόσο, ο Λύγκος δεν άφησε περιθώρια αντίδρασης στον αντίπαλο γκολκίπερ και από κοντά με δυνατό σουτ άνοιξε το σκορ (1-0). Στο 50' ο Σεΐτι κέρδισε δεύτερο πέναλτι, όμως πάλι ο Μανουσάκης κατέβασε... ρολά, αποκρούοντας αυτή τη φορά την εκτέλεση του Σπανού. Στο 65' ο Καραγιάννης με προβολή σημείωσε το 2-0, «κλειδώνοντας» επί της ουσίας το «τρίποντο» για την ομάδα του.

Διαιτητές: Παπανδρέου, Κάλλης-Αλεξοπούλου

ΑΗΤΤΗΤΟΣ ΣΠΑΤΩΝ (Γιώργος Παπαϊωάννου): Κονόμι, Τσουχλαράκης (17' λ.τρ. Καραγιάννης), Κουβαράς, Μουρούτης, Νταής, Τσιαχματιώτης, Σιάννης (75' Φυτιλής), Σπανός, Λύγκος, Σεΐτι (81' Γκιουρντούμι), Χοτζάι (81' Γιαννάκης)

ΑΝΟΙΞΗ (Παναγιώτης Γιαννενάκης): Μανουσάκης, Τορλαχίδης (59' Β. Μπουγιούκας), Δρόσος, Γιαννακόπουλος, Μάναλης, Χρονακόπουλος (46' Καμπάς), Ανδρινόπουλος, Οσμενάι, Ι. Μπουγιούκας, Παπιδάκης (46' Μελαδάκης), Δογάνης (46' Καλημέρης).

 


contactW

© 2019 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35