social fb social inst social yt

mylostentes


XAGORARI ASFALEIES

Ανανέωσε με Τερεζοπουλο ο Σαρωνικος Αναβύσσου [vid]

Ανανέωσε με Τερεζοπουλο ο Σαρωνικος Αναβύσσου [vid]

Από τη στιγμή που ήρθε στην Ανάβυσσο για λογαριασμό του Σαρωνικού ο Δημήτρης Τερζόπουλος όχι απλά έβαλε την σφραγίδα του στην ομάδα της Ανατολικης Αττικής αλλά συνέβαλε τα μέγιστα ώστε να βελτιωθεί, να κάνει αγωνιστικά βήματα προόδου και στο τέλος να γευτεί τη χαρά από το νέκταρ της επιτυχίας μετά την κατάκτηση του κυπέλλου ΕΠΣΑΝΑ.

Συνυπολογίζοντας όλα τα παραπάνω η διοίκηση του συλλόγου δεν θα μπορούσε παρά να έχει μείνει απόλυτα ευχαριστημένοι από τη δουλειά του έμπειρο προπονητή που κοσμει τεχνικά γήπεδο τα τελευταία χρόνια. Ως εκτούτου η συνεργασία ανάμεσα στις δύο πλευρές ήταν δεδομένο ότι θα συνεχιστεί κάτι που επιβεβαιώθηκε και από τις χθεσινές δηλώσεις του Δημήτρη Τερζόπουλου στην κάμερα της ιστοσελίδας μας. Ο ίδιος αποκάλυψε ότι είχε επέλθει συμφωνία για επέκταση της συνεργασίας με την ομάδα του Σαρωνικού δυνατό συνέχεια σε μία συνεργασία που μόνο ωφελεί έχει μέχρι στιγμής και για τις δύο πλευρές. Εφόσον λοιπόν Μπουν τέλος στα πανηγύρια από την χθεσινή κατάκτηση του Κυπέλλου, θα μπει σε ισχύ ο προγραμματισμός για τη νέα χρονιά με το Σαρωνικό να βάζει για ακόμη ένα καλοκαίρι ψηλά τον πήχη. 
Οι άνθρωποι από το προάστιο της ανατολικής Αττικής θέλουν να δημιουργήσουν ένα σύνολο που θα κάνει πρωταθλητισμό και θα αποδίδει κάθε Κυριακή ανταγωνιστικό ποδόσφαιρο κάτι που έγινε και φέτος ωστόσο τα ατομικά λάθη δεν επέτρεψαν στην ομάδα του Σαρωνικού να πετύχει το στόχο της κατάκτηση του πρωταθλήματος. Παρόλα αυτά απαντες είναι διατεθειμένοι να δουλέψουν σκληρά ώστε να μην επαναληφθούν τα φετινά λάθη και η ομάδα να παρουσιαστεί σοφότερη και σαφώς πιο βελτιωμένη.

Ήδη μάλιστα έχουν ξεκινήσει οι συζητήσεις με τους ποδοσφαιριστές του ρόστερ αφού το θέμα του προπονητή έκλεισε θετικά και δεν αποκλείεται μετά το Πάσχα να υπάρχουν νεότερα αναφορικά με το σχεδιασμό της ομάδας και τις κινήσεις που θα γίνουν ώστε ο Σαρωνικός να αποκτήσει ακόμα μεγαλύτερη δυναμική και βάθος στο ρόστερ του.

Δείτε το σχετικό απόσπασμα από το 4.58 έως το τέλος!


contactW

© 2019 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35