social fb social inst social yt

mylostentes


XAGORARI ASFALEIES

Κούπα ξανά! Πάρτι στο Χαλάνδρι για τo δεύτερο σερί πρωτάθλημα (4-0 τα Σούρμενα)!

Κούπα ξανά! Πάρτι στο Χαλάνδρι για τo δεύτερο σερί πρωτάθλημα (4-0 τα Σούρμενα)!

Αυτός ο τίτλος δεν... χανόταν με τίποτα! Από σήμερα (26/3) η πόλη του Χαλανδρίου έχει λόγο να αισθάνεται ξανά υπερηφάνεια για την ομάδα της, την ΑΕ Χαλανδρίου, η οποία για δεύτερη συνεχόμενη χρονιά κατακτά την πρωτιά στον όμιλό της και θα δώσει εκ νέου το «παρών» στα μπαράζ των πρωταθλητών της Αθήνας!

Οι πράσινοι του Στ. Αμανατίδη καλούνταν πρωτίστως να μην χάσουν στην αναμέτρησή τους με τα Σούρμενα, που θα παρατάσσονταν χωρίς βαθμολογικό κίνητρο, αλλά και δίχως άγχος για να αποδώσουν καλό ποδόσφαιρο και να αποδείξουν πως θα μπορούσαν κι εκείνα να βρίσκονται στη θέση του αντιπάλου τους. Η ΑΕ Χαλανδρίου όχι απλώς δεν έχασε, αλλά έφτασε και στη νίκη με το εμφατικό 4-0, ικανοποιώντας με την εμφάνισή της τον κόσμο της που γέμισε ασφυκτικά την εξέδρα του δημοτικού σταδίου της πόλης και αποθέωσε τους πρωταγωνιστές!

Το ματς ξεκίνησε ιδανικά για τους γηπεδούχους, οι οποίοι ευτύχησαν να προηγηθούν στην πρώτη καλή στιγμή τους. Μόλις στο 4ο λεπτό ο Αλεξανδράκης βρέθηκε σε καλή θέση στην περιοχή και παρότι είχε αντίπαλο απέναντι του, πλάσαρε ιδανικά στην αριστερή γωνία της εστίας του Αθανασοπούλου για το 1-0. Με την πάροδο του χρόνου οι φιλοξενούμενοι άρχισαν να ισορροπούν και να ψάχνουν την ισοφάριση, δημιουργώντας κάποιες καλές φάσεις. Ωστόσο, και η επόμενη αξιόλογη στιγμή ανήκε στην Ενωση, όταν στο 19' ο Αλεξανδράκης από κοντά σημάδεψε δοκάρι μετά το γύρισμα του Καλιαμπάκα. Οι «ροσονέρι» έφτασαν κοντά στην ισοφάριση στο 28', όμως ο Λαμτσάι νικήθηκε από τον Μυλωνά από θέση τετ α τετ. Σε ένα κομβικό χρονικό σημείο λίγο πριν την ανάπαυλα, στο 43ο λεπτό, οι πράσινοι εδραίωσαν το προβάδισμά τους με θαυμάσιο πλασέ του Κατσιούλη μετά από σλάλομ του Αλεξανδράκη (2-0), κάνοντας πιο εύκολο το έργο τους στο δεύτερο μέρος.

Με την έναρξη του δευτέρου μέρους το Χαλάνδρι βρήκε και τρίτο γκολ, αρχίζοντας πλέον να δίνει το σύνθημα για το... πάρτι που θα ακολουθούσε! Έπειτα από ένα γύρισμα από την αριστερή πτέρυγα και υπό την πίεση του Κατσιούλη που βρήκε επίσης την μπάλα, αμυνομένοι των Σουρμένων δεν μπόρεσαν να απομακρύνουν, για να γραφτεί έτσι στο 52' το 3-0! Ο κορυφαίος του γηπέδου Αλεξανδράκης σφράγισε την πολύ καλή του παρουσία με ένα δεύτερο προσωπικό γκολ στο 70', έπειτα από όμορφη συνεργασία με τον Καλιαμπάκα και πλασέ από πλάγια θέση μέσα στην περιοχή. Τα υπόλοιπα λεπτά απέκτησαν διαδικαστικό χαρακτήρα, με τον κόσμο να ανυπομονεί να δει τους πρωταθλητές να σηκώνουν την Κούπα στο τελετουργικό που ακολούθησε μετά το τριπλό σφύριγμα του Περράκη. Το γλέντι ξεκίνησε από τον αγωνιστικό χώρο, για να μεταφερθεί και στα αποδυτήρια, όπου οι ποδοσφαιριστές σαν μικρά παιδιά γιόρτασαν με την ψυχή τους!

Διαιτητές: Περράκης, Ισσά-Καλοπίσης

ΑΕ ΧΑΛΑΝΔΡΙΟΥ (Σταύρος Αμανατίδης): Μυλωνάς, Φουκούλης (71' Κορωναίος), Βλάχος, Μανουσάκης, Ντζαβίδας, Πάζα, Τρυφιάτης (63' Ντούλε), Αζάλ (63' Μπράχος), Καλιαμπάκας (71' Κεχρής), Κατσιούλης, Αλεξανδράκης (74' Σπηλιωτάκης)

ΣΟΥΡΜΕΝΑ (Γιάννης Τάπρατζης): Αθανασόπουλος, Τσομπάνης, Μαρινάκης, Οικονόμου, Μιχελής, Μαργαρίτης (65' Μακρυνόρης), Αρσενίου (56' Μασάντο), Παπουγιαννάκης (46' Χαπάλογλου), Γιαννόπουλος (74' Περμπάσα), Λαμτσάι, Πετριτάι.

 


contactW

© 2019 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35