social fb social inst social yt

mylostentes

Νίκη της Αγίας Παρασκευής εκτός έδρας με 3-0 τον Ατρόμητο

Νίκη της Αγίας Παρασκευής εκτός έδρας με 3-0 τον Ατρόμητο

Η ομάδα της Αγίας Παρασκευής νίκησε με 0-3 τον Ατρόμητο, στον εκτός έδρας αγώνα που πραγματοποιήθηκε στο γήπεδο του Ηφαίστου, για την 8η αγωνιστική του πρωταθλήματος της Α΄ Εθνικής.


womensfootball.gr
Ο Ατρόμητος το “πάλεψε” απέναντι στην ισχυρή Αγία Παρασκευή, αν και αγωνίστηκε με πολλές απουσίες κι αναγκάστηκε να χρησιμοποιήσει μια παίκτρια, τη Συρμή(!) σαν τερματοφύλακα η οποία βέβαια ήταν εξαιρετική αφού έπιασε και 3 τετ α τετ. Όπως ήταν αναμενόμενο η Αγία είχε τον έλεγχο του αγώνα με τα κορίτσια του Ατρόμητου να στέκονται αρκετά καλά και να προσπαθούν να παίξουν.

Το σκορ άνοιξαν οι φιλοξενούμενες στο 29′ με τη Πετράκη με σουτ έπειτα από πάσα της Καμαριανού για το 0-1.

Με το σκορ αυτό (0-1) οδηγήθηκαν στα αποδυτήρια.



Στην επανάληψη η Πετράκη και πάλι, στο 68′ σκόραρε για το 0-2 “κρεμώντας”πολύ ωραία την τερματοφύλακα του Ατρόμητου απ’ την πάσα της Μπριασούλη. Τέσσερα λεπτά αργότερα η Πουρνιά που είχε περάσει αλλαγή διαμόρφωσε με σουτ το τελικό 0-3.

Η Αγία Παρασκευή πήρε τους τρεις βαθμούς και συνεχίζει αήττητη στο πρωτάθλημα βλέποντας δυάδα, από την άλλη η νεανική ομάδα του Ατρόμητου το “πάλεψε” και βελτιώνεται σταδιακά και θα τα δώσει όλα για τη σωτηρία και την παραμονή στην κατηγορία.



Σκόρερ: Πετράκη 2, Πουρνιά

Συνθέσεις:

Ατρόμητος (Βασίλης Σπέρτος): Συρμή, Παπουτσά, Μαμάνη, Κουκουλοπούλου, Μπαγουρδή, Δαμουλιανού, Λαδερού, Σουράδου (68′ Τασιοπούλου), Γκουρβέλου, Μισιρλή, Κώστα. Αγωνίστηκαν και οι Καλέλη, Καραϊωσηφόγλου, Αλιβανόγλου, Καράνταλη.

ΑΓΙΑ ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ (Γιάννης Χαραλαμπίδης) : Γιαννακούλη, Γατή, Νταρζανού, Μανέτα Πέιου, Βιτούλα, Πετράκη, Καμαριανού, Ανδρικοπούλου, Μπριασούλη, Αναστασίου. Αγωνίστηκαν και οι Παθιακάκη, Πουρνιά, Αναστασίου, Μπίρλη.


Σχετικά άρθρα

Βενάκης: Θέλουμε να δώσουμε συνέχεια στις επιτυχίες

Επιβλητικός ο Ερμής Ζωνιανών, 5-2 την Αγ. Παρασκευή

Βαθμό ψυχολογίας πήρε στην Αγία Παρασκευή ο Αθηναϊκός

contactW

© 2019 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35