social fb social inst social yt

mylostentes


XAGORARI ASFALEIES

Όαση ο Φωστήρας, 4-1 τον Χαραυγιακό που φωνάζει για τη διαιτησία!

Όαση ο Φωστήρας, 4-1 τον Χαραυγιακό που φωνάζει για τη διαιτησία!

Άστραψε και βρόντηξε ο Φωστήρας που επικράτησε με το ευρύ 4-1 του Χαραυγιακού και εκμεταλλεύτηκε την ήττα του Φοίνικα από τον Παναρκαδικό.

Στο 15' ο Φωστήρας παρότι έχασε πέναλτι με τον Τσιώλη (το απέκρουσε ο Αραμπταζής), βρήκε τον τρόπο να προηγηθεί με γκολ του Πίσσα στο 31' μετά την άστοχη έξοδο του τερματοφύλακα των φιλοξενούμενων. Στο 46' ο Μπερνιδάκης με πέναλτι έκανε το 2-0, με τον Μπερνιδάκη στο 56' να εκμεταλλεύεται τη σέντρα του Τσουβαλτσίδη για το 3-0. Το 4-0 έκανε ο Τσιώλης μετά από ασίστ του Μπερνιδάκη. Το τελικό αποτέλεσμα διαμόρφωσε στο 83' ο Πλούμης.

Οι φιλοξενούμενοι, όπως υποστηρίζουν, έχουν παράπονα από τη διαιτησία κυρίως για τα σφυρίγματα του διαιτητή της αναμέτρησης καθώς και για το πρώτο πέναλτι που κέρδισε ο Φονέας. 

ΑΠΟ ΦΩΣΤΗΡΑΣ (Γιάννης Μάγγος): Ασημέλλης, Τσουβαλτσίδης (61' Ρέππας), Ιωαννίδης, Χριστοφιλέας (61' Δηλαβέρης), Πεχλιβανίδης (73' Χατζηκυριάκος), Κασνέτσι (56' Καρμοίρης), Πινιώτης, Σταύρου (73' Ζελενίτσας), Μπερνιδάκης, Πίσσας, Τσιώλης.

ΧΑΡΑΥΓΙΑΚΟΣ (Θύμιος Γεωργούλης) Αραμπατζής, Κοζάκης, Γερόλυμος, Κούτρας, Βαλιούτης, Κάρδαρης (68' Μαγκαλάκιο), Καλόφωνος, Κουκοβίνης, Αγγελόπουλος (73' Αναστασίου), Κουτσούμπας (63' Πλούμης), Φέκκας.


contactW

© 2019 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35