social fb social inst social yt

mylostentes


XAGORARI ASFALEIES

Το Χαϊδάρι 4-0 τον ΓΣ Καισαριανής και πάει στο μπαράζ με τον Μικρ. Αστέρα

Το Χαϊδάρι 4-0 τον ΓΣ Καισαριανής και πάει στο μπαράζ με τον Μικρ. Αστέρα

Μπορεί να επικράτησε με 4-0 του ΓΣ Καισαριανής για την τελευταία αγωνιστική του 1ου ομίλου της Α' ΕΠΣΑ όμως το Χαϊδάρι θα διεκδικήσει την πρώτη θέση σε ειδικό αγώνα μπαράζ αφού η νίκη του Μικρασιατικού Αστέρα δεν του επιτρέπει να χαρεί.

Η ιστορική ομάδα τερματίσει στην 1η θέση μαζί με τους Καισαριανιώτες όμως η απόλυτη ισορροπία των μεταξύ τους αγώνων (0-1,1-2) αναγκάζει βάση προκήρυξης να διεκδικήσουν τον τίτλο σε μπαράζ που θα γίνει σε ουδέτερη έδρα.

Στο αγωνιστικό κομμάτι στο 20' ο Γκρέμπι έβαλε μπροστά τους γηπεδούχους αποβάλλοντας παράλληλα το άγχος από τις προσπάθειες τους, με τον Καμπεράι στο 72' να σημειώνει το 2-0. Στο 83' ο Αντωνόπουλος έκανε το 3-0, με τον Μάκρα στις καθυστερήσεις να γράφει το τελικό 4-0.

ΑΟ ΧΑΪΔΑΡΙΟΥ (Γιάννης Χλωρός) Καλαματιανός, Τζανιδάκης (82' Βλαχόπουλος), Καλογερόπουλος, Ζίζηλας, Μπιταξης Τσιούλος, Γιαννακόπουλος (46' Μάκρας), Κατσαρας (46' Καμπεράι), Παληγεωργος (63' Ζαχαρίου), Αποστολόπουλος (73' Αντωνόπουλος), Γκρέμπι.

ΓΣ ΚΑΙΣΑΡΙΑΝΗΣ (Ανδρέας Μηλιάς) Σανταμούρης, Σκόρδος (73' Νίκου), Μαρινης, Σούλκο, Καλατζής, Σβίγγος, Αναστασίου, Πεμάι, Μιράκα, Καριτζαιδης, Γεωργιου (84' Βούλγαρης).


contactW

© 2019 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35