social fb social inst social yt

mylostentes


XAGORARI ASFALEIES

Αλαϊσκας: Νομίζω ότι τα πρωταθλήματα του Πειραιά πλησιάζουν το επίπεδο της Αθήνας

Αλαϊσκας: Νομίζω ότι τα πρωταθλήματα του Πειραιά πλησιάζουν το επίπεδο της Αθήνας

Ο Αμπελακιακός στις πρώτες 6 αγωνιστικές έχει πραγματοποιήσει εξαιρετικό ξεκίνημα όντας στην κορυφή του 1ου ομίλου της Α' ΕΠΣΠ μετρώντας 5 νίκες και μόλις 1 ισοπαλία, ισοβαθμώντας στην πρώτη θέση με τον Περαμαϊκό.

Η ομάδα από τη Σαλαμίνα δείχνει ότι βρίσκεται στο σωστό δρόμο, στηρίζοντας το νέο αίμα που έρχεται από... πίσω και φυσικά αναφερόμαστε στο κομμάτι των υποδομών.

Το Αμπελάκι πλέον δίνει βάσει στις αναπτυξιακές ηλικίες έχοντας στο ρόστερ του πολλούς ποδοσφαιριστές γηγενείς που δείχνουν να ανταποκρίνονται στις προσδοκίες.

Σημαντικό μερίδιο ευθύνης στην πορεία της ομάδας πιστώνεται στον προπονητή, Νάσο Αλαϊσκα, ο οποίος έστειλε το δικό του μήνυμα για την πορεία που έχει κάνει η ομάδα του λέγοντας

"Είχαμε δύσκολο έργο όσον αφορά το χτίσιμο της ομάδας. Και ήταν δύσκολο διότι έφυγαν πολλοί ποδοσφαιριστές και η χημεία ήταν δύσκολα να βρεθεί. Μεγάλο ζήτημα για εμάς ήταν να δημιουργήσουμε μια βάση από παίκτες που προέρχονταν από την ακαδημία. Φανταστείτε ότι κάναμε μια μεταγραφή μόνο αφού θέλαμε να στηρίξουμε τα παιδιά των ακαδημιών μας. Εμείς αυτό που είχαμε στόχο και φαίνονταν από την προετοιμασία ήταν να ήμασταν αρκετά σκληροί και ανταγωνιστικοί. Τα αποτελέσματα ήταν συνέπεια του ότι η ομάδα είχε ποδοσφαιριστές που χρόνια βρίσκονταν στο ρόστερ μας. Μπορέσαμε και πήραμε κάποια αποτελέσματα σε πρωτάθλημα και Κύπελλο και αυτό μας ανέβασε την ψυχολογία".

Ερωτηθείς εάν πιστεύει ότι θα συνεχιστούν τα ερασιτεχνικά πρωταθλήματος, ο νεαρός κόουτς πρόσθεσε:

"Θεωρώ ότι είναι πάρα πολλά τα παιχνίδια του δικού μας ομίλου. Για τους ποδοσφαιριστές που θα επιστρέψουν θα είναι δύσκολο αφού η αποχή είναι μεγάλη. Άλλωστε, οι ερασιτέχνες ποδοσφαιριστές είναι δύσκολο να πιεστούν καθώς έχουν άλλες προτεραιότητες. Εφόσον ξεκινήσει το πρωτάθλημα, που προσωπικά θεωρώ είναι δύσκολο, θα πρέπει να καταβάλουν οι ομάδες και οι ποδοσφαιριστές μεγάλη προσπάθεια".

Για το επίπεδο του πρωταθλήματος ο κ. Αλαϊσκας υπογράμμισε:

"Ο Πειραιάς έχει ανέβει πάρα πολύ και υπάρχουν προπονητές που έχουν εξελιχθεί και αυτό κάνει τον Πειραιά να ζυγώνει την Αθήνα".

Στον επίλογο του ο προπονητής του Αμπελακιακού έστειλε τις δικές του ευχές

"Εύχομαι να ξεμπερδέψουμε από αυτό το ύπουλο πράγμα που λέγεται κορωνοϊός και να επιστρέψουμε όλοι μαζί σε αυτό που αγαπάμε.


Σχετικά άρθρα

Με ένταση το Ασπρόπυργος- Προοδευτική- διεκόπη στο 82' (1-1)

Οικονομόπουλος: Να διεκδικήσουμε ό,τι μπορούμε

Σόου Βύρη στη Σαλαμίνα- Πρόκριση στο 120' ο Δίας Κορυδαλλού, 3-2 τους Σαλαμινομάχους

contactW

© 2019 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35