social fb social inst social yt

mylostentes


XAGORARI ASFALEIES

Ηλίας Κάμπας: Η άνοδος, το όνειρο της Σούπερ Λιγκ και η τελευταία παράσταση [vid]

Ηλίας Κάμπας: Η άνοδος, το όνειρο της Σούπερ Λιγκ και η τελευταία παράσταση [vid]

Έγραψε τη δική του ιστορία στον Ηλυσιακό. 

Πανελλαδικά ο Ηλίας Κάμπας έγινε γνωστός από το πέρασμα που είχε από την ομάδα των Ιλισίων. 

Ήταν η ομάδα που του έδωσε τη δυνατότητα να μπει στο... μάτι των μεγάλων και να γράψει το όνομα του με χρυσά γράμματα στην ιστορία του συλλόγου.

Η πιο παραγωγική του σεζόν μάλιστα ήταν το 2002- 2003 όταν βοήθησε τους "κιτρινόμαυρους" να κερδίσουν τη άνοδο στην Β' Εθνική πετυχαίνοντας μάλιστα 18 γκολ, έχοντας και εξαίρετη παρουσία στους αγώνες μπαράζ με τον ΠΑΣ Γιάννινα.

Ήταν μια περίοδος που ο Ηλίας Κάμπας έγινε σύνθημα στα χείλη των φίλων του Ηλυσιακού και σμπαράλιαζε τις αντίπαλες άμυνες όποτε ήθελε εκείνος.

kampas.jpg

Ο Γιώργος Δώνης εκτίμησε το ταλέντο του Κάμπα και παρότι βρίσκονταν σε προχωρημένη ηλικία (35 (!)), ο Έλληνας προπονητής αποφάσισε να τον εντάξει στο δυναμικό του Ατρόμητου, παίζοντας για πρώτη φορά στην Α Εθνικη. Ακολουθήσε το πρωτάθλημα της Β' Εθνικής και η Ηλιούπολη όπου έμεινε για 1,5 χρόνο.

9fe9a53dc58fb4ca2c955365b2c26431.jpg

Το 2012-2013 πηγε στον Φωστήρα και πανηγύρισε την πρόκριση στους "16" του Κυπέλλου Ελλάδας πετυχαίνοντας με κεφαλιά γκολ, πετώντας εκτός διοργανωσης τον Πανιώνιο της Σούπερ Λιγκ. Στο τέλος της χρονιάς μάλιστα πανηγύρισε την κατάκτηση του τίτλου με τους "κιτρινόμαυρους".

b9494a985aae039cbf2dfe7cd7c96e30.jpg

Ακολούθησε μια διετία στον αγαπημένο του Ηλυσιακό όπου αισίως στα 41(!) του χρόνια ο τεράστιος επιθετικός κρέμασε τα ποδοσφαιρικά του παπούτσια στο ματς με την Κηφισιά στις 4 Μαϊου του 2015.

kabas-ilisiakos.jpg

Μιλάμε για έναν τεράστιο παίκτη που κέρδισε τον σεβασμό των αντιπάλων και συμπαικτών. 

Υ.Γ. Μεταξύ άλλων έχει περάσει από Αστέρα Ζωγράφου, Αθηναϊκό και Παληνειακό. 


contactW

© 2019 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35