social fb social inst social yt

mylostentes


XAGORARI ASFALEIES

Γιώργος Μανωλιάδης: «Στο χέρι μας να μπούμε ανάμεσα στους μεγάλους»

Γιώργος Μανωλιάδης: «Στο χέρι μας να μπούμε ανάμεσα στους μεγάλους»

Ό,τι και να πεις για τον Γιώργο Μανωλιάδη είναι λίγο.

Έμπειρος, προσωπικότητα, με παραστάσεις σε επαγγελματικές κατηγορίες και με τη... δίψα του για διακριση να παραμένει αναλλοίωτη στο χρόνο, ο "Μανόλο" παραμένει μια ισχυρή παρουσία στο χώρο του αθηναϊκού ποδοσφαίρου.

Έχοντας κατακτήσει αήττητο πρωτάθλημα με τους Τράχωνες πριν μερικά χρόνια και το Κύπελλο ΕΠΣ Αθηνών με τα Σούρμενα, ο πρωταθλητισμός ρέει στο αίμα του με τον ίδιο να μιλάει μέσω του soccerlive.gr για τον αγών με τη Λυκόβρυση και τους στόχους της ομάδας. 

-Πως αντιμετωπίζετε το επόμενο ματς;

Το επόμενο ματς με την νεοφώτιστη Λυκόβρυση το αντιμετωπίζουμε με την κατάλληλη σοβαρότητα όπως κάθε ματς.

-Σε έχει επηρεάσει η απουσία σου;

Εγώ μπορεί να έλειψα 4 αγωνιστικές όμως θεωρώ ότι έχω την εμπειρία να μείνω ανεπηρέαστος από αυτό. Ίσα ίσα που η όρεξη μου είναι μεγάλη για διάκριση και προσωπική αλλά κυρίως ομαδική.

manolo.jpg

-Μπορούν οι Τράχωνες να διεκδικήσουν απέναντι σε ομάδες φαβορί όπως ο ΠΑΟ Ρουφ, ο Γ.Σ. Ηλιούπολης και η Διάνα Ηλιούπολης;

Οι Τράχωνες φέτος έχουν σκοπό τη δημιουργία μιας ομάδας η οποία θα πρωταγωνιστήσει τα επόμενα χρόνια. Θελουμε να μπουν οι βάσεις έτσι ώστε όσοι ανεβαίνουν από τα τμήματα υποδομής μας αλλά και οι μεταγραφές μας να μπορούν άμεσα να αφομοιώνουν τα "θέλω" του συλλόγου. Η πορεία μας μέχρι τώρα κρίνεται ικανοποιητική και είναι στα πόδια μας το αν θα μπορέσουμε να μπούμε σφήνα. Εγώ προσωπικά δεν έχω κρύψει ότι έχω υψηλούς  στόχους καθώς η ποιότητα μας και η ομοιογένεια μας, μας το επιτρέπουν.


contactW

© 2019 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35