social fb social inst social yt

mylostentes


XAGORARI ASFALEIES

Τσαμόπουλος: «Οι αθλητές έχουν... αδειάσει ψυχολογικά με τις ατομικές προπονήσεις»

Τσαμόπουλος: «Οι αθλητές έχουν... αδειάσει ψυχολογικά με τις ατομικές προπονήσεις»

Το δικό του σχόλιο για την τροπή που έχουν πάρει οι εξελίξεις στο ερασιτεχνικό ποδόσφαιρο έκανε ο προπονητής της Διάνα, Γιώργος Τσαμόπουλος.

Αφού εξέφρασε για ακόμη μια φορά την αισιοδοξία του, τόνισε ότι οι παίκτες έχουν... αδειάσει ψυχολογικά με τις ατομικές προπονήσεις.

Αναλυτικά

''Θέλω να παραμείνω αισιόδοξος ότι έστω και αρχές Φεβρουαρίου θα ξεκινήσουμε τις προπονήσεις. Εάν συμβεί αυτό, νομίζω ότι μπορούμε να υλοποιήσουμε ένα σίγουρα αλλοιωμένο αλλά σχετικά αξιοπρεπές πρωτάθλημα. Από εκεί και πέρα, όσο ο καιρός περνάει και οι εξελίξεις καθυστερούν θα αναγκαστούμε να σκεφτόμαστε πράγματα πoυ δεν θέλει κανείς. Δηλαδή να μην γίνει καθόλου το πρωτάθλημα ή να γίνει κάτω από δύσκολες συνθήκες. Όσο περνάει ο καιρός μεγαλώνει η ανησυχία μου για τον τρόπο με τον οποίο θα γίνει το πρωτάθλημα. Επίσης νομίζω ότι οι αθλητές έχουν κουραστεί πάρα πολύ με το να κάνουν ατομικές προπονήσεις, αλλά θέλω να πιστεύω ότι εάν πάνε καλά τα πράγματα, αν ξεκινήσουν δηλαδή οι προπονήσεις το Φεβρουάριο νομίζω ότι μπορεί να ολοκληρωθεί το πρωτάθλημα. Δεν είμαι αυτός που θα βάλω τους όρους που πρέπει να γίνει το πρωτάθλημα, είναι άλλοι αρμόδιοι, απλώς καταθέτω την άποψη μου σαν προπονητής''.


contactW

© 2019 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35