social fb social inst social yt

mylostentes


XAGORARI ASFALEIES

Ο ΠΑΟ Ρουφ που πέρασε από το Χαϊδάρι

Ο ΠΑΟ Ρουφ που πέρασε από το Χαϊδάρι

Μεγάλο διπλό πανηγύρισε ο ΠΑΟ Ρουφ στο Χαϊδάρι κόντρα στην ομώνυμη ομάδα διατηρώντας τη διαφορά των τεσσάρων βαθμών από την 2η Ηλιούπολη.

Το συγκρότημα του Γιάννη Σιλεβίστα επικράτησε με 1-2 παίρνοντας σπουδαία νίκη σε μια από τις δυσκολότερες έδρες του 2ου ομίλου, δείχνοντας ότι είναι αποφασισμένο για την κατάκτηση του τίτλου.

Στο 15' ο Μουρεζίνης είχε δοκάρι για το Χαϊδάρι, με τον Μπανιά 3' αργότερα να εκτελεί το φάουλ και να κάνει το 0-1.

Στο 47' ο Δανασής έκανε το 0-2 για την Αούστρια παγώνοντας για δεύτερη φορά το Χαϊδάρι, με τους φιλοξενούμενους να έχουν τις ευκαιρίες να πετύχουν περισσότερα γκολ μετά το 0-2.

Στη συνέχεια οι γηπεδούχοι φώναξαν για τη φάση του 74' όπου ο Παυλόπουλος έφυγε στην πλάτη της άμυνας όμως ο διαιτητής σταμάτησε το ματς υποδεικνύοντας οφσάιντ.

Στο 88' ήρθε η μείωση του σκορ με τον Παυλόπουλο, με το Χαϊδάρι να πιέζει στα τελευταία λεπτά όμως το 1-2 έμεινε μέχρι τέλους, παρότι οι Χαϊδαριώτες είχαν τις ευκαιρίες να ισοφαρίσουν. 

ΑΟ ΧΑΪΔΑΡΙΟΥ (Χρήστος Κιουρκος) Σαμπατάκος, Κλουβάτος, Γαβαλάς, Τσώνης, Βλάχος, Κατσούλας, Καμπεράι, Παυλόπουλος, Μουρεζίνης, Περλέσι (46' Τσοπανάς).

ΠΑΟ ΡΟΥΦ (Γιάννης Σιλεβίστας) Κουνάδης, Βενάρδος, Επιτροπάκης (61' Μπένας), Ανδρίκος, Σωτηριάδης, Τύρπος, Τεττέι, Μπανιάς, Δανασής (85' Γαλάνης), Ρούπι (89' Τριανταφύλλου), Ψαρράς.


contactW

© 2019 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35