social fb social inst social yt

mylostentes


XAGORARI ASFALEIES

Βάσσιος: «Ο Ερασιτεχνικός αθλητισμός δεν είναι στη σκέψη κανενός»

Βάσσιος: «Ο Ερασιτεχνικός αθλητισμός δεν είναι στη σκέψη κανενός»

Παρότι στον αθλητισμό και κυρίως στο ποδόσφαιρο οι λύπες είναι περισσότερες από τις χαρές, ο Βασίλης Βάσσιος είναι ένας παράγοντας όπου έχει γευτεί αρκετό από το νέκταρ της επιτυχίας στα Σούρμενα.

Όντας στην διοικητική κεφαλή της ομάδας χαρακτηρίζεται ως ο πλέον κατάλληλος για να σχολιάσει τις τελευταίες εξελίξεις γύρω από τον ερασιτεχνικό αθλητισμό και κυρίως το ποδόσφαιρο.

Η ιστοσελίδα μας επικοινώνησε με τον κ. Βάσσιο ο οποίος έστειλε το δικό του μήνυμα λέγοντας: "Παρακολουθούμε τις τελευταίες εξελίξεις καθημερινά και τα ερωτηματικά είναι αρκετά από τους ανθρώπους του αθλητισμού. Τα... μπρος-πίσω από τους Κυβερνητικούς και από την Υγειονομική Επιτροπή είναι αρκετά. Δεν γνωρίζουμε το "αύριο" και τι θα μας ξημερώσει και κατά τη γνώμη μου η ασυνέπεια αυτή οδηγεί σε πολύ μεγάλους προβληματισμούς μεγάλα τμήματα της κοινωνίας. Είναι ένα φαινόμενο που έχει ξεφύγει από τα όρια της κοινωνίας. Θα περίμενα οι δραστηριότητες να έχουν ανοίξει αφού συνέβη το ίδιο με τα σχολεία. Το συμπέρασμα είναι ότι ο ερασιτεχνικός αθλητισμός δεν είναι στο κεφάλι και στη σκέψη κανενός. Από εκεί και πέρα, θέλω να δώσω πολλά συγχαρητήρια στα παιδιά που πήραν πρωτοβουλία την Παρασκευή 5/2 και εύχομαι να συμβούν ανάλογες εκδηλώσεις και οργανωθούν ακόμη καλύτερα γιατί τα προβλήματα δεν αρχίζουν και τελειώνουν με ένα άνοιγμα. Το θέμα είναι τι αθλητισμό θέλουμε και με ποιες συνθήκες".

 


contactW

© 2019 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35