social fb social inst social yt

mylostentes


XAGORARI ASFALEIES

Τζέλης: Δυνατός και την επόμενη ημέρα ο Άτταλος Νέας Φιλαδέλφειας

Τζέλης: Δυνατός και την επόμενη ημέρα ο Άτταλος Νέας Φιλαδέλφειας

Ο Γιάννης Τζελης έχει συνδέσει την ποδοσφαιρική του διαδρομή με την ομάδα του Αττάλου Νέας Φιλαδέλφειας.

Έχοντας ζήσει τα τελευταία χρόνια σπουδαίες στιγμές και έχοντας επιτελέσει μεγάλο έργο από το πόστο του προέδρου στο σύλλογο αποτελεί τον πλέον κατάλληλο άνθρωπο για να σχολιάσει τις εξελίξεις που συμβαίνουν στην ομάδα τις τελευταίες ώρες. Ασφαλώς αναφερόμαστε στην αποχώρηση του Δημήτρη Κουλούρη με προορισμό τον Εθνικό Πειραιά γεγονός που σχολιάστηκε ιδιαίτερα από τους ανθρώπους του ερασιτεχνικού ποδοσφαίρου. Ο κύριος Τζέλης τοποθετήθηκε μέσω του soccerlive όπου αναφέρθηκε στον κύριο Κουλούρη στον οποίο ευχήθηκε τα καλύτερα όπως και στην επόμενη ημέρα της ομάδας. Αναλυτικά τα όσα τόνισε

"Για τον Δημήτρη είναι μεγάλη πρόκληση η ενασχόληση του με τον Εθνικο. Του εύχομαι καλή επιτυχία και να φτάσει την ομάδα εκεί που προσδοκά ο ίδιος και εκεί που οραματίζονται οι φίλοι του σωματείου. Τα τελευταία δέκα χρόνια βρίσκεται κοντα στην ομάδα και επιλέγει ο ίδιος τον βαθμό που θέλει να βοηθήσει και από εδώ και στο εξής θα συνεχίσει να βρίσκεται κοντά στην ομάδα μέσω του Φίλιππου, καθώς τόσο οι επαγγελματικές υποχρεώσεις όσο και η ενασχόληση του με τον Εθνικό δεν θα του επιτρέψουν να ασχοληθεί τόσο πολύ".

Για την επόμενη ημέρα στο σύλλογο σχολίασε: "Στην παρούσα φάση αυτό που περιμένουμε είναι να βγούμε από την δύσκολη κατάσταση που βρισκόμαστε. Από εκεί και πέρα, ο Άτταλος και την επόμενη χρόνια θα έχει ως στόχο να παρουσιάσει μια ανταγωνιστική ομάδα στο υψηλών απαιτήσεων πρωτάθλημα της Α' ΕΠΣΑ και ότι καλύτερο προκύψει".

Για το σχολιασμό που έκανε τις προηγούμενες ημέρες όσον αφορά το κομμάτι των υποδομών, πρόσθεσε: "Θεωρώ ότι οι λόγοι που κρατούν τα μικρά παιδιά εκτός των αθλητικών χώρων είναι εντελώς προσχηματικός κάτι το οποίο μπορεί να διαπιστώσει ο κάθε άνθρωπος ρίχνοντας μια ματιά γύρω του στην καθημερινότητα. Με δεδομένο δε ότι το ποδόσφαιρο σε καμία προηγμένη χώρα δεν έχει σταματήσει, θεωρούμε ότι είναι επιτακτική ανάγκη για λόγους αθλητικούς και όχι μόνο να επιστρέψουν τα παιδιά στα γήπεδα. Εύχομαι να βγούμε γρήγορα από αυτό το κανάλι που έχει περιέλθει η κοινωνία και όσο το δυνατόν αλώβητοι'. 


Σχετικά άρθρα

Ήφαιστος Περιστερίου: Πάει για σημαντική κίνηση με Κλωνάρη

Με τις γνωστές απουσίες στον Άλιμο η Ηλιούπολη

Ισοπαλία στο φιλικό για Αγία Ελεούσα και Ήφαιστο Περιστερίου

contactW

© 2019 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35