social fb social inst social yt

mylostentes


XAGORARI ASFALEIES

Σμυρνής: «Θα εξαντλήσουμε τις πιθανότητες»

Σμυρνής: «Θα εξαντλήσουμε τις πιθανότητες»

Ολοκληρώθηκε η προετοιμασία του Άρη Πετρούπολης για τον αγώνα που ακολουθεί την Κυριακή στις 15.00 στο γήπεδο Ηλιούπολης Α' με τον Χαραυγιακό στο μεγάλο ντέρμπι του 1ου ομίλου.

Όλοι οι ποδοσφαιριστές βρίσκονται στη διάθεση του προπονητή, Λάκη Σμυρνή, ο οποίος αναφερόμενος στο ματς τόνισε

"Νομίζω είναι ένα πραγματικό ντέρμπι ανάμεσα σε δυο από τις καλύτερες ομάδες της Αθήνας. Ένα ματς που θα το παρακολουθήσει αρκετός κόσμος και πιστεύω ότι θα κριθεί στις λεπτομέρειες. Εμείς από την πλευρά μας είμαστε πανέτοιμοι να αντιμετωπίσουμε τον Χαραυγιακό τόσο αγωνιστικά όσο και στο κομμάτι της ψυχολογίας. Θα αντιμετωπίσουμε με σεβασμό τον Χαραυγιακό αλλά με πίστη στις δυνατότητες μας για ένα θετικό αποτέλεσμα. Θα εξαντλήσουμε τις πιθανότητες που έχουμε για το θετικό αποτέλεσμα". 

Ερωτηθείς εάν έφτασε η ώρα ώστε η ομάδα του να πετύχει μια μεγάλη νίκη σε ένα τόσο σπουδαίο ντέρμπι, ο κ. Σμυρνής τόνισε

"Νομίζω ότι είμαστε σε καλή κατάσταση και στο κατάλληλο χρονικό σημείο. Ο Άρης για να παραμείνει στις υψηλές θέσεις πρέπει να πετύχει σπουδαία αποτελέσματα. Θα πάμε να κάνουμε το παιχνίδι μας και πιστεύω ότι στο τέλος θα πανηγυρίσουμε"


contactW

© 2019 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35