social fb social inst social yt

mylostentes


XAGORARI ASFALEIES

Άτταλος Νέας Φιλαδέλφειας: Συμφωνία με γυμναστή και προπονητή τερμαφυλάκων

Άτταλος Νέας Φιλαδέλφειας: Συμφωνία με γυμναστή και προπονητή τερμαφυλάκων

Στον Άτταλο Νέας Φιλαδέλφειας οι εξελίξεις τρέχουν, ωστόσο ο θάνατος του αγαπητού φίλου της ομάδα, Νίκου Ανυφαντή ανάγκασε τα θέματα να μείνουν λίγο σε παύση.

Παρ' όλα αυτά από σήμερα η ομάδα βάζει μπροστά τις μηχανές καθώς στόχος αποτελεί να δημιουργηθεί ένα σύνολο που θα έχει όλα τα φόντα ώστε να είναι ανταγωνιστικό στο ερχόμενο πρωτάθλημα.

Στο πλαίσιο αυτό, ο πρόεδρος Γιάννης Τζέλης, με προσωπικές ενέργειες ήρθε σε συμφωνία με βοηθό προπονητή-γυμναστή, κλείνοντας τις τρύπες που είχαν μείνει ανοιχτές.

Ο λόγος για τον Μανο Τελλωνιάτη που είναι απόφοιτος ΤΕΦΑΑ, Προπονητής ακαδημιών σε πολλές ομάδες και στο team του Τάσου Δημητρίου στις Μικτές ομάδες.

Πρόκειται για έναν φιλόδοξο γυμναστή που θα βοηθήσει σημαντικά την ομάδα από τη Νέα Φιλαδέλφεια. 

Προπονητής τερματοφυλάκων θα είναι ο Δημήτρης Κουρουπάκης που έχει αγωνιστεί σε αρκετές ομάδες του αθηναϊκού ποδοσφαίρου. 

Αυτό σημαίνει ότι κεφάλαιο τεχνικό επιτελείο κλείνει και σειρά παίρνει ο σχεδιασμός της ομάδας για το προσεχές πρωτάθλημα.

Αρχικά, και σε πρώτα στάδιο θα γίνουν οι επαφές με τους ποδοσφαιριστές του υπάρχοντος έμψυχου δυναμικού προκειμένου να ξεκαθαρίσει ποιοι από εκείνους θα παραμείνουν στο ρόστερ της ομάδας τη νέα χρονιά.

Πρόθεση αποτελεί να διατηρηθεί το μεγαλύτερο μέρος του κορμού ώστε να μην χαλάσει η ομοιογένεια και να αποκτηθούν παίκτες που θα βοηθήσουν τον Άτταλο στο πρωτάθλημα της Α' ΕΠΣΑ.

Ήδη έχουν γίνει οι πρώτες επαφές με υποψήφιους μεταγραφικούς στόχους, με το τεχνικό επιτελείο να έχει παραδώσει τη λίστα με τους παίκτες και τις θέσεις όπου η ομάδα έχει ανάγκη.

Δεν θα πρέπει να ξεχνάμε ότι υπάρχουν ποδοσφαιριστές που αγωνίζονται στο πρωτάθλημα της Γ' Εθνικής και θα πρέπει όταν ολοκληρωθούν οι υποχρεώσεις τους να μιλήσουν με την ομάδα από τη Νέα Φιλαδέλφεια.


contactW

© 2019 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35