social fb social inst social yt

mylostentes


XAGORARI ASFALEIES

Δυναμική κίνηση με Σιδεράτο αντιπρόεδρο ο Μικρασιατικος

Δυναμική κίνηση με Σιδεράτο αντιπρόεδρο ο Μικρασιατικος

Ένα νέο πρόσωπο εντάσσεται στη διοίκηση του Μικρασιατικού που αναμένεται να προσφέρει πολύτιμες υπηρεσίες και να ανεβάσει το επίπεδο της ομάδας.

Η αναφορά μας γίνεται στον πρώην ποδοσφαιριστή, Κώστα Σιδεράτο που δραστηριοποιείται στο τομέα της εστίασης, ο οποίος αναλαμβάνει χρέη αντιπροέδρου στο σύλλογο.

Μετά από συνάντηση που είχε με τον γενικό διευθυντή του Μικρασιατικού, Κώστα Σταμπουλίδη, ο κ. Σιδεράτος πείσθηκε αφού του φάνηκε αρκετό ενδιαφέρον το project της ομάδας από την Καισαριανή.

Το δελτίο τύπου

Με πολύ μεγάλη χαρά ανακοινώνουμε μια νέα παρουσία στο συμβούλιο της ομάδας μας. Συγκεκριμενα μετά από αρκετές συναντήσεις του Γενικού διευθυντή της ομάδα μας Κώστα Σταμπουλίδη με τον κύριο Κώστα Σιδεράτο συμφωνήθηκε η ενσωμάτωση του στη διοίκηση του συλλόγου.Ο κύριος Σιδεράτος θα είναι ο νέος αντιπρόεδρος της ομάδας μας.Εδω θα πρέπει να σημειωθεί ότι έχει διατελέσει ποδοσφαιριστής στης παρακάτω ομάδες: Αθηναϊκό, Λήλας Βασιλικού,Α.Ο Βύρωνα, Δάφνη παλαιού Φαλήρου, Παλαιό Φάληρο, Πετράλωνα,Α Ο Παγκρατίου και Δόξα Πειραιά. Παράλληλα έχει διατελέσει προπονητής στης Ακαδημίες της ομάδας μας ενώ τα τα τελευταία χρόνια δραστηριοποιείται επαγγελματικά ως ιδιοκτήτης στης παρακάτω επιχειρήσεις Coco's,the billians,lolita.Με αυτή την παρουσία ενισχύεται σημαντικά το Δ.Σ του συλλόγου μας. Καλωσορίζουμε τον Κώστα στην οικογένεια του μικρασιατικού και του εύχομαι καλή επιτυχία στο έργο του..


contactW

© 2019 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35