social fb social inst social yt

mylostentes


XAGORARI ASFALEIES

Θέμα soccerlive: Ανανέωσε ο Ψυρόπουλος στον Ηλυσιακό

Θέμα soccerlive: Ανανέωσε ο Ψυρόπουλος στον Ηλυσιακό

Δυναμική ξεκινάει ο σχεδιασμός του Ηλυσιακού καθώς η επιτροπή ποδοσφαίρου δείχνει τις προθέσεις της ενόψει της νέας σεζόν με στόχο να επιστρέψει η ομάδα εκεί που ανήκει, δηλαδή στις εθνικές κατηγορίες.

Συγκεκριμένα, στην τεχνική ηγεσία της ομάδας θα παραμείνει για δεύτερη συνεχόμενη σεζόν ο Κώστας Ψυρόπουλος.

Ο Καλαματιανός προπονητής που κατόρθωσε μέσα σε σύντομο χρονικό διάστημα και παρά τις δυσκολίες της σεζόν να δημιουργήσει ένα ανταγωνιστικό σύνολο, τα βρήκε σε όλα με τους ανθρώπους της ομάδας και έδωσε τα χέρια για να παραμείνει στον κιτρινόμαυρο πάγκο. 

Ο πετυχημένος κόουτς μετά το πέρασμα από Πέρα Κλουμπ, Φωστήρα, Ηράκλειο και Αιολικό, καλείται να φέρει εις πέρας ακόμη μια δύσκολη αποστολή που έχει να κάνει με την επάνοδο του Ηλυσιακού στις εθνικές κατηγορίες.

Οι εξαιρετικές σχέσεις που υπάρχουν ανάμεσα στην επιτροπή ποδοσφαίρου με τον κ. Ψυρόπουλου έπαιξαν καθοριστικό ρόλο στην απόφαση του έμπειρου προπονητή, ο οποίος βάζει πλώρη για να δημιουργήσει ένα συμπαγές σύνολο, με αρχή, μέση και τέλος που θα έχει στόχο τη νίκη κάθε Κυριακή.

Σε επτά ματς πέρυσι οι κιτρινόμαυροι είχαν απολογισμό 3 νίκες, 3 ισοπαλίες και 1 ήττα, όμως το πιο σημαντικό ήταν ότι μετά από χρόνια, χαμήλωσε ο μέσος όρος της ομάδας και δόθηκε ευκαιρία σε ποδοσφαιριστές από τις υποδομές του σωματείου.


contactW

© 2019 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35