social fb social inst social yt

mylostentes


XAGORARI ASFALEIES

Τσαμόπουλος: Αμφίρροπο το πρωτάθλημα-Καταστροφική μια νέα διακοπή

Τσαμόπουλος: Αμφίρροπο το πρωτάθλημα-Καταστροφική μια νέα διακοπή

Ο Γιώργος Τσαμόπουλος για τρίτη χρονιά θα βρίσκεται στην τεχνική ηγεσία της Διάνα Ηλιούπολης και ο ίδιος γνωρίζει ότι το ποδόσφαιρο δεν θα έχει καμία σχέση με τα προηγούμενα χρόνια.

Αφενός μεν διότι όλη η αθλητική κοινότητα έχει πληγεί από τον covid και αφετέρου διότι υπάρχει μεγάλη αποχή κάτι που θα επηρεάσει τις ομάδες.
Η ιστοσελίδας μας επικοινώνησε με τον κ. Τσαμόπουλο που αναφέρθηκε στο τίτλο “φαβορί” που έχει δοθεί στη Διάνα λέγοντας
''Εγώ δεν χρησιμοποιώ ποτέ αυτές τις λέξεις. Σίγουρα θα είμαστε αρκετή καλή ομάδα σαν συνέχεια της περσινής χρονιάς. Είμαι επιφυλακτικός λόγω της ιδιαίτερης σεζόν καθώς υπάρχει μεγάλη αποχή και δεν ξέρουμε πως θα εμφανιστούν οι ομάδες αλλά και πως θα είναι η προκήρυξη του πρωταθλήματος''.
Για τις ομάδες που θεωρεί ο ίδιος φαβορί, ο κ. Τσαμόπουλος είπε
''Νομίζω όσες ομάδες κράτησαν τον κορμό τους, είναι ένα θετικό στοιχείο σε αυτή την ιδιαίτερη χρονιά. Από εκεί και πέρα δεν φαίνεται καμία ομάδα να δημιουργεί ιδιαίτερες προϋπόθεσες και θεωρώ ότι το πρωτάθλημα θα είναι αμφίρροπο''.
Για το αν θα είναι καταστροφικό για το ποδόσφαιρο, μια ακόμη διακοπή μεσούσης της σεζόν πρόσθεσε
''Νομίζω όσα χρόνια ασχολούμαι με το ποδόσφαιρο δεν έχει συμβεί κάτι ανάλογο με αυτό που βιώνουμε τις τελευταίες δυο σεζόν. Εφόσον έχουμε ακόμη μια διακοπή, νομίζω ότι όλο αυτό θα αποθαρρύνει πολλούς που εμπλέκονται με το ποδόσφαιρο. Άλλωστε αρκετοί εξ αυτών είναι πληγέντες όπως και εμείς οι προπονητές μαζί με τους ποδοσφαιριστές. Ελπίζω όμως να μην συμβεί και γι αυτό το λογο βλέπουμε ότι η ΕΠΣΑ μερίμνησε και αποφάσισε να διεξάγει το πρωτάθλημα σε 4 ομίλους''.
Για το μεταγραφικό κομμάτι και πως θα κινηθεί η Διάνα, ο κ. Τσαμόπουλος είπε
''Έχουμε συμφωνήσει με τη διοίκηση ότι αρχικός μας στόχος ήταν να κρατήσουμε την περσινή ομάδα. Το πετύχαμε αυτό σε μεγάλο βαθμό. Δεν έχουμε σκοπό να κάνουμε επιπλέον κινήσεις εκτός και εάν προκύψει κάτι σημαντικό που θα είναι αναγκαίο για την ομάδα μας''.


Σχετικά άρθρα

contactW

© 2019 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35