social fb social inst social yt

mylostentes


XAGORARI ASFALEIES

Στο κόλπο τα Πετράλωνα 2-1 τον Ιάσονα

Στο κόλπο τα Πετράλωνα 2-1 τον Ιάσονα

Με τα γκολ των Γιακουμάκη και Δρόσου, η ομάδα των Πετραλώνων επιβλήθηκε με 2-1 επί του Ιάσονα Ιλίου, σε ένα παιχνίδι - τελικό παραμονής.

Στο εντέκατο λεπτό, οι γηπεδούχοι άνοιξαν το σκορ με την απευθείας εκτέλεση φάουλ του Γιακουμάκη, σε μία από τις αρκετές καλές στιγμές που είχαν στο πρώτο ημίχρονο. Στην επανάληψη, η ομάδα των φιλοξενούμενων είχε υψηλά ποσοστά κατοχής της μπάλας, χωρίς όμως να καταφέρει να ισοφαρίσει. Το δεύτερο γκολ της αναμέτρησης επετεύχθη στο 61', με το σουτ του Δρόσου, ο οποίος διεύρυνε το προβάδισμα των Πετραλώνων. Δέκα λεπτά αργότερα, ο Ιάσων μείωσε με κεφαλιά το Λάχα. Στο 85', ο Γκελασβίλι έχασε μεγάλη ευκαιρία να κάνει τρία τα τέρματα των γηπεδούχων, αστοχώντας προ κενής εστίας. Εν τέλει, τα Πετράλωνα πήραν μια σπουδαία νίκη, η οποία τους έδωσε ψυχολογική και βαθμολογική ώθηση. Πλέον έφτασαν τους 14 βαθμούς και έχουν έναν λιγότερο από τον σημερινό τους αντίπαλο που βρίσκεται στη 14η θέση του πρωταθλήματος.

ΠΕΤΡΑΛΩΝΑ (Θανάσης Παύλοβιτς): Καβακλής, Τσαγκάνος, Μιχαηλίδης, Κουντούρης, Κτενάς, Τραγανός, Βλαβιανός (90' Καρακάσης), Βελλής (65' Γκελασβίλι), Μουρίκης (53' Τσιακίρης), Δρόσος, Γιακουμάκης (85' Παρασκευόπουλος)

ΙΑΣΩΝ (Βαγγέλης Γιαννόπουλος): Ράπτης, Κουμεντάκος (79' Αντωνίου), Μπάκας, Τακτσίδης, Στρούγγης, Κολιός (46' Μήτσος), Σπυρίδης, Ριζάς, Σέχου, Κώστας, Σκέμπης (46' Λάχας)


contactW

© 2019 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35