social fb social inst social yt

mylostentes


XAGORARI ASFALEIES

Τεράστια γκέλα για τον Αθηναϊκό 2-2 κόντρα στον Θρίαμβο Χαϊδαρίου

Τεράστια γκέλα για τον Αθηναϊκό 2-2 κόντρα στον Θρίαμβο Χαϊδαρίου

Η ομάδα του Θριάμβου Χαϊδαρίου κατάφερε να αποσπάσει ισοπαλία από τον Αθηναϊκό, με το 2-2 να είναι το τελικό σκορ του αγώνα.

Οι Βυρωνιώτες δεν κατόρθωσαν να δώσουν αξία στη νίκη επί του Χολαργού απέναντι σε μια ομάδα που δείχνει αδυναμίες στο σύνολο της με αποτέλεσμα ο κίνδυος της παραμονής να παραμένει. 

Το πρώτο ημίχρονο άνηκε αποκλειστικά στους γηπεδούχους οι οποίοι αιφνιδίασαν στο εικοστό λεπτό κερδίζοντας πέναλτι που εκτέλεσε εύστοχα ο Ζαχαρίου. Στο 40', μετά από κόρνερ, ο Καγιανάς διπλασίασε τα τέρματα του Θριάμβου. Στην επανάληψη, το συγκρότημα του Κώστα Αρζένη αντέδρασε, μειώνοντας στο 57' όταν μια σέντρα του Λημνιού κόντραρε στον Χατζή και κατέληξε στα δίχτυα του Πετράκη. Στα επόμενα λεπτά, ο Αθηναϊκός πίεσε για την ισοφάριση, αφήνοντας κενό χώρο στους παίκτες του Θριάμβου, οι οποίοι έχασαν σημαντικές ευκαιρίες για να πετύχουν και τρίτο τέρμα με τον Ζαχαρίου και τον Μπόχτη. Ευκαιρίες έχασαν και οι φιλοξενούμενοι, με κυριότερη το δοκάρι του Σκούμα στο 78'. Εν τέλει, η ισοφάριση ήρθε για τον Αθηναϊκό στο 89', με το τέρμα του Λημνιού. Οι γηπεδούχοι συνεχίζουν να βρίσκονται τελευταίοι με 6 βαθμούς, ενώ ο Αθηναϊκός ανέβηκε στους 19, παραμένοντας στη 12η θέση.

ΘΡΙΑΜΒΟΣ ΧΑΪΔΑΡΙΟΥ (Αντώνης Ζαφειριάδης): Πετράκης, Καρβούνης, Λώλος, Χατζής (76' Αγγέλου), Θεοδώρου, Μακρίδης, Κανιούρας (71' Τζαβέλας), Ζαχαριάς (30' Μπόχτης, 85' Κουράτορας), Δράμης, Ζαχαρίου, Καγιανάς

ΑΘΗΝΑΪΚΟΣ (Κώστας Αρζένης): Μανωλικίδης, Τσολάκος, Ζάχος (25' λ.τρ. Σαμπάνης), Αγγελόπουλος, Βασιλείου (80' λ.τρ. Μπρούσαλης), Τσώνης, Σκούμας, Τσονάκης (50' Φατσέας), Σακελλαρίου, Λεβέντης (73' Λεπτάκης), Λημνιός


Σχετικά άρθρα

Ανοίγει τα φτερά του για ομάδα των εθνικών κατηγοριών ο Κουστουμπάρδης

Ολυμπιακος Λιοσίων: Κλείνει Καλκανάκο

ΑΕ Μεταμόρφωσης - Δόξα Βύρωνος 1-2 [highlights]

contactW

© 2019 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35