social fb social inst social yt

mylostentes


XAGORARI ASFALEIES

Μανωλιάδης: Ευχαριστώ τα Σούρμενα για την «αποθέωση»

Μανωλιάδης: Ευχαριστώ τα Σούρμενα για την «αποθέωση»

Αποτελεί ένα πρόσωπο που τα τελευταία χρόνια έχει συνδέσει το όνομα του με τον ΑΣ Σουρμένων καθώς έχει βιώσει τις καλύτερες στιγμές της καριέρας του στη συγκεκριμένη ομάδα.

Πέρυσι πήρε την απόφαση να αποχωρήσει από τους Πόντιους και η αναφορά μας γίνεται στον Γιώργο Μανωλιάδη.

Ο ικανότατος άσος παραχώρησε δηλώσεις εκφράζοντας τη δυσαρέσκεια του για μερίδα φιλάθλων του συλλόγου προς το πρόσωπο του.

Θα ήθελα να ευχαριστήσω δημόσια ορισμένη μερίδα οπαδών του Α.Σ.Σουρμενων για την "αποθέωση" που δέχτηκα στο ματς του Σαββάτου τόσο εγω όσο και η οικογένεια μου! Δεν περιμενα ποτέ τέτοια ύβρις σε εμένα και τον Σταύρο Ακριτιδη σε αυτό το γήπεδο κατι το οποίο μόνο τιμητικό δεν είναι για αυτόν τον σύλλογο.Θα περιμενα όμως μια δημόσια τοποθέτηση για αυτό το γεγονος , όσο και για την άθλια συμπεριφορά μερίδας οπαδών στο τέλος του αγώνα με τη ρίψη μπουκαλιών και καπνογόνου. Αντι για αυτό όμως ,με λύπη μου , είδα μια ανεύθυνη ανακοίνωση παρωδία στην οποία γίνεται ενα πραγματικό "κυνήγι" φαντασμάτων καθώς ο διαιτητής ήταν μπροστά στα περιστατικά.Αν είναι δυνατόν να ψάχνουμε αν το καπνογόνο πέρασε μισό , ένα τρίτο ή ολόκληρο!Η δικαιολογία ότι "αυτά" συμβαίνουν στα γήπεδα ,στο δικό μου μυαλό δεν υφίσταται και η συγκεκριμένη αντιμετώπιση δεν οδηγεί στην εξάλειψη του φαινομένου.


contactW

© 2019 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35