social fb social inst social yt

mylostentes


XAGORARI ASFALEIES

Σημαντική κίνηση από την ΕΠΣΑ να προσφέρει μάσκες στο νοσοκομείο «ΣΩΤΗΡΙΑ»

Σημαντική κίνηση από την ΕΠΣΑ να προσφέρει μάσκες στο νοσοκομείο «ΣΩΤΗΡΙΑ»

Η ΕΠΣΑ πήρε την απόφαση να αναστείλει τα πρωταθλήματα κατηγοριών και υποδομών ορθώς στο φόβο της εξάπλωσης της πανδημίας του κορωνοϊού.

Παράλληλα, η διοίκηση Παναγιώτη Δημητρίου ήταν σίγουρο ότι θα παρακολουθούσε τις εξελίξεις και θα προσπαθούσε να βοηθήσει από την πλευρά της αυτές με ποικίλους τρόπους.

Τελευταία απόδειξη αποτελεί η κίνηση του διοικητικού συμβουλίου της ΕΠΣΑ να εξασφαλίσει και να δωρίσει στο νοσοκομείο ΣΩΤΗΡΙΑ μάσκες για να αξιοποιηθούν στη μάχη κατά της μετάδοσης κωρονοϊού στην κοινότητα.

Ήδη η Ένωση έχει εξασφαλίσει 1000 μάσκες ενώ γίνονται προσπάθειες ώστε να παραχωρηθούν ακόμη περισσότερες.

Παράλληλα, η ΕΠΣΑ βρίσκεται σε επικοινωνία με διάφορους φορείς προκειμένου να συνεχίσει να συνεισφέρει έμπρακτα στην προσπάθεια που γίνεται για τον περιορισμό του κωρονοϊού και της αντιμετώπισης της κρίσης.

Μάλιστα με αφορμή αυτή την κίνηση ο αντιπρόεδρος της Ένωσης , Δήμος Κασκαντίρης προχώρησε σε αυτή τη δήλωση: «Ο πρόεδρος της Ένωσης μας, κ. Παναγιώτης Δημητρίου είναι αρκετά ευαίσθητος σε θέματα που αφορούν την υγεία. Αυτό σημαίνει ότι θα είναι κοντά σε όλα τα αθηναϊκά σωματεία και δίπλα στους αθλητές για οτιδήποτε».


contactW

© 2019 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35