social fb social inst social yt

mylostentes


XAGORARI ASFALEIES

Κλεάνθης Παπαδόπουλος: Ομάδα που αποπνέει υγεία οι Τράχωνες

Κλεάνθης Παπαδόπουλος: Ομάδα που αποπνέει υγεία οι Τράχωνες

 Η ποιότητα του Κλεάνθη Παπαδόπουλου ως τερματοφύλακας είναι μεγάλη γεγονός που μπορεί να το αντιληφθεί κανείς κοιτάζοντας το βιογραφικό του.

Έχοντας αγωνιστεί σε επαγγελματικό επίπεδο με τη φανέλα της ιστορικής Παναχαϊκής και όχι μόνο , ο Πατρινός πορτιέρο αποτελεί έναν από τους καλύτερους ποδοσφαιριστές στη θέση του που αγωνίστηκαν φέτος στην Α’ ΕΠΣΑ.
Ο ίδιος με δηλώσεις του στο soccerlive.gr αναφέρθηκε στους λόγους μετακίνησης του στους Τράχωνες, στην πορεία της ομάδας του και στον κορωνοϊό.
Αναλυτικά
Γιατί επέλεξες να μετακινηθείς στους Τράχωνες;
Ήταν ένα μεταβατικό στάδιο για μένα στην ζωή μου. Λόγο επαγγελματικών υποχρεώσεων έπρεπε να βάλω το ποδόσφαιρο πλέον σε δεύτερη μοίρα στην ζωή μου. Επέλεξα έτσι το πρωτάθλημα της Α’ Αθηνών και ένα σωματείο που αποπνέει υγεία και λειτουργεί σε επαγγελματικά πρότυπα όπως είναι η Τράχωνες.
Πως κρίνεις την πορεία σας;
Η πορεία μας μέχρι τώρα σε ένα πολύ δύσκολο πρωτάθλημα με πολύ καλές ομάδες με ποιότητα για την κατηγορία πιστεύω πως είναι θετική. Αν βεβαία στα παιχνίδια με τις ομάδες της ουράς της βαθμολογιας ήμασταν λίγο πιο προσεκτικοί πιστεύω θα κάναμε και την υπέρβαση.
Η νέα σεζόν θα σε βρει στην ομάδα;
Για την νέα σεζόν είναι πολύ νωρίς ακόμα. Προέχει πιστεύω να βγούμε όλοι υγιείς από την δύσκολη κατάσταση που έχουμε κληθεί να αντιμετωπίσουμε.
Τι μήνυμα στέλνεις για τον κορωνοϊό;
Πρέπει όλοι μας να κατανοήσουμε την σοβαρότητα του προβλήματος και να καταβάλουμε την μέγιστη προσπάθεια για να βγούμε πιο γρήγορα από αυτό...ΜΕΝΟΥΜΕ ΛΟΙΠΟΝ ΣΠΙΤΙ ΓΙΑ ΤΟ ΚΑΛΟ ΚΑΙ ΤΗΝ ΥΓΕΙΑ ΟΛΩΝ!


Σχετικά άρθρα

Σμυρνής: Δίκαιη η νίκη μας [vid]

Ζωτας ο νέος γυμναστής στον Παπάγο

Τα σημερινά αποτελέσματα στην ΕΠΣΑ [28/11]

contactW

© 2019 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35